Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

17.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nejdek je doma silný. Poradil si s Lokomotivou, které nastřílel "bůra"


Branky


0

Nejdek je na domácí půdě téměř k nezastavení a žádný soupeř, ani ten na špici tabulky to na Limnici nemá jednoduché. V 17. kole nejdečtí hráči přivítali tým Lokomotiva Karlovy Vary, který potřebuje každý bod v boji o záchranu. Domácí ale ukázali, že u nich se jen tak nevyhrává a s Lokotkou si poradili celkem jednoznačně 5:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začalo pro nejdecké hráče výborně a už ve 2. minutě se po střele Jiřího Falatka ujali vedení. Proti výborně bránící Lokomotivě to byl velmi důležitý moment utkání. Po první vstřelené brance však Karlovy Vary pokračovaly v pevné defenzivě a spoléhali se na protiútoky vedené Jakubem Divišem. Ten se během prvního poločasu dostal do několika slibných brankových příležitostí, jenže ani jednu nedokázal přetavit v gól. Sto třicet diváků se další branky v prvním poločase nedočkalo a odcházelo se tak do šaten za stavu 1:0.

 

Co ale nebylo k vidění v poločase první, to bylo vynahrazeno ve druhé půli. Nejdeckým opět vyšel začátek poločasu, když ve 48. minutě zvyšoval na 2:0 Jindřich Pachta. Touto brankou jako by byla prolomena defenziva Lokomotivy a Nejdek si vytvářel jednu šanci za druhou. Za dalších deset minut se navíc dostal míč na kopačku Jiřího Falatka, který se ani podruhé nemýlil a zvýšil na 3:0. Lokomotiva si poté vytvořila šanci na korigování skóre, ale gólman Nádeníček byl bezchybný. O další branku nejdeckého týmu se postaral v 68. minutě Tomáš Pilař a domácí vedli už o čtyři branky. Poslední trefu Nejdku pak zaznamenala jarní posila z Nové Role Tomáš Chlup. Lokomotiva se přeci jen poté dočkala alespoň čestné branky a to zásluhou Jiřího Hájka. A protože další gól už na Limnici nepadl, zvítězil Nejdek nad Lokomotivou 5:1.



Ohlasy k zápasu


FK Nejdek
Zbyněk Draxal: Lokomotiva přijela do Nejdku bránit a spoléhala na svého útočníka Kubu Diviše, přes kterého podnikala protiútoky. Když ve druhém poločasu zvýšil Jindra Pachta na 2:0, bylo o utkání prakticky rozhodnuto. A protože hostům ubývaly síly, dokázali jsme nastřílet další góly a pobavit Limnici ofenzivním fotbalem.

TJ Lokomotiva Karlovy Vary
Daniel Kopřiva: Celý zápas jsme byli pod konstantním tlakem ze strany dobře hrajícího Nejdku. Bohužel hned jsme ve 2. minutě inkasovali po naší chybě ve středu obrany. Zbytek prvního poločasu se fotbal hrál na naší polovině, ale i přesto jsme měli stejné množství větších šancí, jako soupeř. V druhé polovině jsme opět inkasovali ze začátku poločasu, tak jsme museli hru otevřít, čehož domácí využili a vstřelili nám další branky. Škoda námi nevyužitých příležitostí, protože pouze jeden gól je z takového množství málo. Každopádně domácí si 3 body zasloužili.



Sestavy


FK Nejdek
J. Nádeníček [-] - Š. Sulák [-] , P. Ševčík [-] , J. Kurtin [-] , J. Falatek [-] (65. J. Vosmek [-] ) , T. Pilař [-] , J. Pachta [-] , R. Kinkal [-] (72. J. Valvoda [-] ) , T. Jílek [-] , T. Chlup [-] , F. Rutrle [-]

TJ Lokomotiva Karlovy Vary
P. Ešner [-] - R. Riedl [-] , P. Kotrla [-] , M. Green [-] , M. Šiška [-] , J. Diviš [-] (59. J. Hájek [-] ) , Z. Dvořák [-] , R. Veselský [-] (66. R. Kolář [-] ) , R. Kocmánek [-] , D. Malcát [-] , J. Kolář [-]

ŽK: 88. P. Ševčík , 90. Š. Sulák - 41. Z. Dvořák .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Šmat David - HÁNYŠ Martin, CVRK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.