Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:00

16.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Sedlo si poradilo s Kynšperkem. Ten dohrával v deseti a v brance s hráčem z pole


Branky


32. F. Šefl - 16. F. Škarda , 20. F. Škarda , 52. F. Škarda , 60. J. Vican , 81. R. Kaňok , 88. R. Kaňok
0

Hráči posledního Kynšperku nad Ohří přivítali v rámci 16. kola tým Nového Sedla, který se nachází v horních polovině tabulky krajského přeboru. V zápase neponechalo Nové Sedlo nic náhodě a po celou dobu bylo aktivnějším mužstvem, což dokázalo vyjádřit také v počtu vstřelených branek. Kynšperk nakonec podlehl svému soupeři 1:6.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Baník začal utkání aktivně a už ve 3. minutě se mohl dostat do vedení, jenže Vicanova střela z pokutového kopu nařízeného za faul Žigy šla mimo branku. Nové Sedlo bylo i nadále aktivnějším týmem a první branky se dočkalo v 16. minutě, když se po přímém kopu dostal míč k Filipu Škardovi, jenž se nemýlil a poslal poprvé síť za záda Krause. Za další čtyři minuty se Škarda radoval podruhé. Z rohového kopu se totiž míč dostal právě k němu a jelikož byl úplně volný, neměl ani v tento moment problém se zakončením a navýšením skóre na 0:2. Baník jako by byl průběhem utkání trochu spokojený a ze své aktivity trochu polevil. Toho využil kynšperský Filip Šefl, jenž snížil na 1:2. Poté ale začali opět hrozit hosté. Ve 33. minutě nastřelili břevno, o pár minut později ještě tyčku a tak se odcházelo do šaten s jednobrankovým rozdílem.

 

 

Ve druhém poločase byla hra obdobná jako v tom prvním. Už v 52. minutě se hráči Sedla dočkali třetí branky a nemohl se o ní postarat nikdo jiný, než Filip Škarda, jenž zkompletoval hattrick poté, co se k němu dostal míč jak jinak, než po standartní situaci. Hostující Baník hrozil zejména ze standardek a z těch také dával branky. O čtvrtou branku se hlavou postaral Josef Vican. Domácím se téměř nic nedařilo a po většinu zápasu se bránili útokům Nového Sedla. Ještě, že měl brankář Kraus tak dobře postavené tyče jako v 67. minutě, kdy se dostal do brejku Pešák. O pár minut později musel brankář Kraus střídat, protože si obnovil zranění ramene. A protože domácí už neměli koho střídat, postavil se do brány Patrik Žiga a Kynšperk dohrával v deseti. Ten inkasoval do konce zápasu dvakrát. Nejdříve ho dokázal Radek Kaňok pohledně přelobovat a dvě minuty před koncem zápasu ještě využít brejkové situace. Slavoj tak nakonec prohrál s Novým Sedlem v poměru 1:6.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Kynšperk nad Ohří
Karel Bayer: Opět byli hosté po celé utkání lepším mužstvem. Nejvíce hrozili ze standardních situací, dokázali využít několik individuálních chyb našich hráčů, které pramenily v branky v naší síti. Nakonec jsme po zásluze odešli poražení.

TJ Baník Union Nové Sedlo
Zdeněk Joza: Povinné vítězství s posledním celkem přeboru mělo skončit mnohem vyšším rozdílem. Domácí ožili jen v konci první půle, kdy po neodpískaném faulu na Müllera snížili na 1:2. Druhý poločas se po třetí brance v síti domácích jen dohrával. Výčet neproměněných šancí by tentokrát vydal na tlustý román s přílohou.



Sestavy


TJ Slavoj Kynšperk nad Ohří
P. Kraus [-] - J. Lhota [-] , M. Najman [-] , R. Panajotov [-] , M. Lhota [-] (54. Z. Štryncl [-] ) , M. Borecký [-] (28. D. Packert [-] ) , F. Šefl [-] , Z. Beran [-] , J. Kardoš [-] (60. A. Nguyen [-] ) , P. Žiga [-] , F. Hanzlíček [-]

TJ Baník Union Nové Sedlo
T. Pelech [-] - R. Rychna [-] , F. Škarda [-] (64. M. Pešák ml. [-] ) , R. Kaňok [-] , P. Karásek [-] (84. J. Němeček [-] ) , K. Kalina [-] , B. Rychna [-] (60. L. Macák [-] ) , E. Lakatoš [-] , M. Werner [-] , M. Müller [-] , J. Vican [-]

ŽK: 23. M. Lhota , 45. J. Lhota , 70. F. Hanzlíček , 75. Z. Beran , 78. Z. Štryncl - 63. F. Škarda .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Hanilec Přemysl - ŠMAT Robert, CVRK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.