0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 10:15

16.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Citice bojují a přináši to body. Hvězda vyšla na prázdno


Branky


0

 Citice se na jaře rozehrály. Po nepovedeném podzimu udělaly v sestavě několik změn a hlavně se zdá, že si hráči uvědomili o co hrají a také tomu odpovídá jejich výkon. Citice v jarní části předvádí kvalitní výkon, díky kterému navíc sbírají body. A pro další tři si přijeli na chebskou Hvězdu. Té dokázaly vstřelit dvě branky a žádnou neinkasovaly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V podstatě od začátku utkání měly Citice navrch. Hrály poctivě ze zadních řad a vytvořily si několik gólových šancí. Dlouho se ale ne a ne prosadit i kvůli výbornému výkonu domácího Máchy v brance Hvězdy. Chebští hráči vůbec nepředváděli výkon, který je zdobil v přípravě a na začátku jarní části a také za to pykali. Ve 42. minutě totiž přišla první a zároveň vítězná branka z kopačky hostujícího Pavla Živného. Citice totiž vybojovaly míč na půlce, Prečan poslal přihrávku do strany, který s míčem pelášil až na brankovou čáru, odkud poslal zpětnou přihrávku právě na Živného, který pohodlně poslal míč do sítě Hvězdy.

 

Ve druhém poločase se hra trochu vyrovnala, protože hostující celek se zatáhl do obrany a hlídal si svůj jednobrankový náskok. Hvězda se dostala do několika málo šancí, ale žádná nebyla taková, aby mohla mít přívlastek gólová. Citice hrály zodpovědně a to jim přineslo také druhou branku. Hamouz vybojoval míč na půlce, Mika poslal do brejku Michaela Prečana, který utekl obránci, položil si brankáře a zvyšoval na 2:0. Ve stejné minutě byl navíc vyloučen domácí Fidler za to, že poslal sudího do patřičných míst a o výsledku bylo rozhodnuto. Hvězda tak podlehla na domácí půdě houževnatým Citicím v poměru 0:2.



Ohlasy k zápasu



Sokol Citice
David Peřina: Podle mě jsme měli zápas od začátku do konce pod kontrolou. V prvním poločase jsme soupeře úplně převálcovali a soupeř se musel divit. Kluci se pak zatáhli, zbytečně jsme se stáhli do obrany a Hvězda měla dvě gólovky, což gólman chytl. Pak jsme dali do otevřené obrany na 2:0. Super výkon od celého mančaftu. Dva roky jsem takový výkon neviděl. Trochu jsme měli problémy se sestavou, ale dobře to dopadlo. Hvězda mě zklamala. V zimě jsme s nimi hráli turnaj a dvakrát jsme dostali. Mistrák je ale o něčem jiném a kluci věděli o co hrají.



Sestavy


FK Hvězda Cheb
D. Mácha [-] - J. Větrovec [-] , A. Fidler [-] - M. Dočekal [-] , M. Hlivjak [-] (36. J. Kraclík [-] ) , P. Lhotský [-] , M. Dobeš [-] - R. Liguš [-] , T. Balák [-] - R. Žídek [-] (58. V. Hampl [-] ) , M. Větrovec [-] (79. J. Klepáček [-] )

Sokol Citice
M. Moule [-] - M. Hamouz [-] , P. Živný [-] , M. Kessl [-] , J. Dlouhý [-] (46. L. Mika [-] ) , M. Prečan [-] (88. M. Šindelář [-] ) , J. Bílek [-] , D. Rajtšlegr [-] , P. Širochman [-] , R. Pinta [-] , D. Psota [-]

ŽK: 24. J. Větrovec , 78. R. Liguš - 28. M. Prečan , 70. R. Pinta , 88. L. Mika , 91. M. Šindelář . ČK: 85. A. Fidler .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Henych Karel - HLAVATÝ Josef, LHOTKOVÁ Veronika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.