2:3p.
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:30

15.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nejdek na domácí půdě plichtil s Hvězdou


Branky


19. J. Kurtin , 72. J. Kurtin - 52. R. Liguš , 88. M. Dobeš
0

Nejdečtí hráči se poprvé v jarní části sezony ukázali před domácím publikem, když na Limnici hostili chebskou Hvězdu. Ta dokázala v prvním utkání jara zvítězit těsně 1:0 a nejdecké bojovníky tak čekal nelehký boj. Více než stovka fanoušků je však hnala do předu a dlouho se domácí drželi ve vedení. Nakonec skončilo 15. kolo mezi Nejdkem a Hvězdou Cheb nerozhodně 2:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začalo lépe pro domácí. Ti se od první minuty tlačili do útoku a Hvězda měla co dělat, aby útočníky Nejdku zastavila. Na první branku zápasu se čekalo do 19. minuty, kdy se prosadil Jakub Kurtin, který tak prokázal svůj střelecký potenciál. Po vstřelené brance domácí ještě více ožili a vytvářeli si jednu šanci za druhou. Vyzdvihnout je potřeba skvělý výkon brankáře Máchy, který držel Hvězdu ve hře. Do poločasu se tedy skóre neměnilo a Nejdečtí odcházeli spokojenější, když vedli 1:0.

 

Ve druhém poločase byla k vidění podobná hra jen s tím rozdílem, že byly k vidění tři góly. Jeden na straně domácích, dva na straně hostů. První vyrovnávací branku vstřelil v 52. minutě Robert Liguš a dal jasně najevo, že Cheb se jen tak nevzdá. Nejdek ale zatlačil na pilu a dostal se opět do vedení zásluhou druhé trefy Jakuba Kurtina. Už se zdálo, že si Nejdek svůj náskok pohlídá, jenže minutu před koncem druhého poločasu přišel přímý kop hostí a vyrovnávací branka Miroslava Dobeše. V penaltovém rozstřelu pak svůj výkon korunoval brankář Mácha, jenž za svá záda nepustil ani jeden pokus domácího celku. Prémiový bod tak vybojovali hráči hostující Hvězdy.



Ohlasy k zápasu


FK Nejdek
Zbyněk Draxal: Předvedli jsme kvalitní výkon plný pohybu, kvalitních kombinací, soupeře jsme během utkání přehrávali a vybudování vyššího brankového rozdílu stál v cestě zejména velmi kvalitní výkon chebského brankáře. Bohužel se hostům podařilo vyrovnat v 89. minutě z přímého kopu, což byla druhá střela hráčů Hvězdy. Frustrace z nepovedeného závěru se promítla v penaltovém rozstřelu, kde hostující brankář korunoval svůj dnešní výkon. Doufejme, že podobný výkon tým předvede za týden na hřišti Mariánských Lázní.




Sestavy


FK Nejdek
J. Nádeníček [-] - Š. Sulák [-] , A. Mandous [-] , J. Kurtin [-] , J. Falatek [-] (19. T. Chlup [-] ) , T. Pilař [-] , J. Pachta [-] , J. Rutrle [-] , R. Kinkal [-] , T. Jílek [-] , F. Rutrle [-]

FK Hvězda Cheb
D. Mácha [-] - J. Větrovec [-] , A. Fidler [-] - M. Dočekal [-] , P. Lhotský [-] , M. Hlivjak [-] (59. J. Milota [-] ) , M. Dobeš [-] , L. Hajmacher [-] (81. P. Soběhart [-] ) - R. Liguš [-] , T. Balák [-] , V. Hampl [-] (76. J. Šneberger [-] ) -

ŽK: 87. T. Pilař - 79. M. Dobeš .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Jati David - SAPOUŠEK Jáchym, GODŽA Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.