Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 15:00

14.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lokomotiva plichtila s Chodovem a komplikuje si boj o záchranu


Branky


0

Už od prvních zápasů jarní části krajského přeboru je nutné vyhrávat co nejvíce zápasů a to platí především pro týmy, které se nacházejí ve spodní části tabulky. Karlovarská Lokomotiva zajížděla k prvnímu utkání jara na hřiště chodovského Spartaku a nakonec získala „pouze“ jeden bod za remízu 3:3. Chodov se naopak díky dvěma bodům za výhru po penaltách drží bez problémů ve středu tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začalo lépe pro domácí Chodov, který se už ve 4. minutě ujal vedení. Individuální chybu karlovarského obránce totiž dokázal využít po centru Duška Jakub Rau, který nasměřoval míč hlavou na vzdálenější tyčku. Jenže domácí se z vedení neradovali dlouho. Hned z rozehrávky si totiž hosté pohledně narazili balón, který se dostal až Romanu Riedlovi, jenž rozvlnil poprvé síť Dutzovi brány. Na hřišti bylo poté k vidění několik nepřesností a bylo evidentní, že se jedná o první zápas po dlouhé zimní přestávce. To se ale změnilo v minutě 19. Po centru se totiž dostal k míči Jiří Macák, který zpracoval balón, otočil se a prudkou ranou strhl vedení na stranu Chodova. V prvním poločase toho k vidění už příliš nebylo, a tak odcházela obě mužstva do šaten za stavu 2:1.

 

Druhou půli začali aktivněji hosté z Karlových Varů, kteří dokázali několikrát nepříjemně zatlačit domácí v jejich vápně. Žádné velké brankové příležitosti si však Lokomotiva vytvořit nedokázala a místo toho, aby srovnala, přišla třetí branka v podání chodovského Spartaku, když se v 58. minutě k odraženému míči dostal Filip Vilinger, jenž krásnou dalekonosnou ranou ze třiceti metrů prostřelil brankáře Ešnera. Kdo si myslel, že je hotovo, ten se mýlil. Lokomotiva najednou zvýšila tempo a dvě minuty byla doslova k nezastavení. Nejdříve se totiž prosadil František Jílek, kterého následoval Jiří Durdis. Stínem třetí branky Karlovarských bylo zranění domácího brankáře, který byl následně převezen do nemocnice s otřesem mozku. Na chodovských hráčích potom bylo vidět, že v hlavách nemají pouze zápas, ale také zranění Jáchyma Dutze. S nepříjemnou situací se však dokázali vyrovnat a žádnou další branku, i přes aktivitu soupeře v posledních minutách, neinkasovat. Lokotka se navíc v 90. minutě oslabila o Durdise, který dostal druhou žlutou a šel předčasně do kabin. Zápas tak po nerozhodném stavu 3:3 dospěl do penaltového rozstřelu, který vyšel lépe chodovským borcům, kteří získali prémiový bod.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Chodov
Petr Vakeš: My jsme vedli v utkání 3:1, pak jsme ale dostali chvíli na to na 3:3. Pak se nám zranil gólman a dochytával nám to hráč. Brankář se zranil při srážce na malém vápně a má z toho otřes mozku, takže jsme z toho takoví špatní. Nakonec jsme rádi, že bereme dva body, protože soupeř měl určitou kvalitu.

TJ Lokomotiva Karlovy Vary
Daniel Kopřiva: První zápas po zimní přestávce byl plný nepřesností z obou stran. Vstup do zápasu jsme měli pomalejší, když jsme hned ve 4. minutě po velké individuální chybě obránce inkasovali. Hned z rozehrávky se nám ale podařilo po hezké akci vyrovnat. Další chybou po nedůrazné hře na velkém vápně jsme soupeře pustili do vedení. Druhou půli jsme začali aktivněji, přebírali jsme iniciativu, ale byli jsme bez větších šancí. Naopak soupeř se dostal k odraženému míči a skvělou ranou z 30 metrů zvýšil vedení. Tento gól nás naopak povzbudil a během dvou minut se nám povedlo vyrovnat. Stínem druhé branky bylo nepříjemné zranění domácího gólmana, místo kterého musel zápas dochytat hráč z pole. K většímu tlaku jsme se bohužel ke konci nedostali i vinou naprosto netaktického vyloučení Durdise.



Sestavy


TJ Spartak Chodov
J. Dutz [-] (73. P. Macák ml. [-] ) - J. Macák ml. [-] , D. Frána [-] , J. Dušek [-] (13. J. Štěpán [-] ) , T. Roulich [-] - M. Bečvář [-] , F. Vilinger [-] , O. Šteg [-] , J. Rau [-] - D. Podolník [-] (64. A. Vild [-] ) , O. Parth [-]

TJ Lokomotiva Karlovy Vary
P. Ešner [-] - R. Riedl [-] , P. Kotrla [-] , F. Jílek [-] , M. Šiška [-] , J. Diviš [-] , Z. Dvořák [-] (46. R. Veselský [-] ) , J. Durdis [-] , R. Kolář [-] , D. Malcát [-] , J. Kolář [-]

ŽK: 53. J. Macák ml. , 66. O. Parth - 49. J. Durdis , 60. R. Kolář . ČK: 90. J. Durdis .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Pešek Pavel - KUČKA Jiří, TŮMOVÁ Michaela.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.