1:4
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

14.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj o záchranu dopadl lépe pro Citice


Branky


0

Kynšperský Slavoj hostil v rámci prvního jarního kola mužstvo Sokolu Citice, tedy tým, který měl jen dvoubodový náskok. V očekávání byl tedy urputný záchranářský boj. To se ale splnilo jen částečně. Citice totiž byli aktivnějším mužtstvem, a když navíc hráli celý druhý poločas proti deseti hráčům, bylo o vítězi tohoto klání rozhodnuto. Kynšperk tak v boji posledního s předposledním podlehl Sokolu 1:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek utkání mezi Kynšperkem a Citicemi byl velmi opatrný, ale postupem času bylo k vidění vice a vice šancí. První branka padla v 18. minutě a postaral se o ní po střele z hranice šestnáctky hostující Michael Prečan. Netrvalo dlouho a hráči Citic se dostali do dvoubrankového trháku. Za další čtyři minuty totiž prostřelil domácího brankáře z voleje Michal Kessl. Kynšperk se nenachal dvoubrankovou ztrátou rozhodit a postupem času byl více a více nebezpečný. Ve 36. minutě spálil tutovou šanci Panajotov, který mířil těsně nad branku Mouleho. Za další tři minuty přišla další obrovská šance domácího celku. Za hostující obranu zaběhl Bobčík, jenže jeho lob skončil pouze na brankové konstrukci. Domácí se přeci jen do konce poločasu dokázali prosadit. Ve stejné minutě totiž Panajotov nasměřoval míč přesně na hlavu Daniela Packerta, který nedal Moulemu šanci a snížil na 1:2. Tlak domácího mužstva zastavila až druhá žlutá karta pro autora branky Packerta, který tak musel do sprch.

 

 

Ze začátku druhého poločasu měli mírnou převahu hostující hráči Citic, jenže Kynšperk se nevzdával a i v deseti lidech se snažil o vyrovnání. Místo vyrovnávací trefy však přišel třetí zásah hostujících. Širochman totiž vybojoval míč, poslal ho nabíhajícímu Michalu Kesslovi, který střelou k tyči zvyšoval na 1:3. Brzy po inkasované brance mohl korigovat skóre Pinta, jenže jeho střela mířila pouze do připraveného brankáře Mouleho. Hosté byli proti deseti Kynšperským aktivnější a vytvořili si další dvě, tři dobré brankové příležitosti, které však dokázal zneškodnit domácí Kraus. O poslední branku utkání se postarali opět hosté z Citic. Po hezké narážečce se dostal až před malé vápno Petr Širochman, pro kterého nebylo složité poslat míč za záda Krauseho počtvrté. A protože se ve zbylých čtyřech minutách klání posledního s předposledním již nic nestalo, odcházeli ze hřiště šťastnější hostující Citice.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Kynšperk nad Ohří
Karel Bayer: Obě mužstva ze dna tabulky hráli z počátku hodně opatrně. Hosté postupem času měli opticky herně navrch a působili kompaktněji.

Sokol Citice
David Peřina: Devadesát minut jsme měli zápas pod kontrolou. Když jsme vedli o dvě branky, tak nastala sice komplikace v podobě snížení, ale pak byl vyloučen jejich hráč a bylo po nich. Jeli jsme do Kynšperka pro tři body a ty máme. Kynšperk je na sestup. Pro ně to bude strašně těžké. Přitáhli jsme se k soupeřům a jsme zase zpět v boji o záchranu. Posily se osvědčili, vyšperkovali jsme konečně brankáře. Světoborná hra to ale nebyla. Bušili jsme do devíti hráčů na vápně.



Sestavy


TJ Slavoj Kynšperk nad Ohří
P. Kraus [-] - M. Najman [-] (67. J. Lhota [-] ) , K. Sommer [-] (82. J. Jakubec [-] ) , R. Panajotov [-] , M. Lhota [-] , D. Packert [-] , M. Bobčík [-] , F. Šefl [-] , J. Kardoš [-] (68. M. Borecký [-] ) , P. Žiga [-] (46. M. Korček [-] ) , F. Hanzlíček [-]

Sokol Citice
M. Moule [-] - J. Bezděkovský [-] , P. Živný [-] , M. Kessl [-] (79. M. Šindelář [-] ) , J. Dlouhý [-] , M. Prečan [-] (64. R. Pinta [-] ) , J. Bílek [-] , D. Rajtšlegr [-] , P. Širochman [-] , D. Psota [-] , L. Mika [-] (83. T. Burda [-] )

ŽK: 8. D. Packert , 56. F. Šefl - 49. J. Dlouhý , 64. D. Psota , 69. R. Pinta , 82. L. Mika . ČK: 42. D. Packert .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Godža Ladislav - JATI David, SAPOUŠEK Jáchym.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.