Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 16:30

26.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnané utkání vyhráli hosté z Vojkovic


Branky


1

     Domácí Děpoltovice ve vyrovnaném utkání s Vojkovicemi prohráli rozdílem jedné branky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas utkání vyzněl pro domácí

     Do prvního poločasu tohoto utkání oba trenéři postavili nejlepší jedenáctky, které byli k dispozici. Vojkovice, které jsou výše než Děpoltky začaly utkání o něco lépe a v 15.min. se brankově prosadil Petr Kocifaj. Hosté vedli 0:1. Po tomto střeleném gólu se obraz hry přeléval z jedné strany na druhou. Ke konci prvního dějství byli o kousek lepší domácí hráči, kteří ve 39.min. vyrovnali stav utkání po akci Václava Belbla. Zhruba ve 42.min. strhli na svoji stranu skóre utkání na 2:1 po střele Tomáše Košťála. Do konce prvního poločasu se již nic nestalo. 

Druhý poločas vyzněl lépe pro hosty

     V prvních minutách druhé půle se obraz hry nijak nelišil od prvních 45.minut. Obě mužstva si vytvořila několik šancí, ale tím úspěšnějším byli hosté, kteří v 61.min. srovnali na 2:2 trefou Jana Petruse. Neuběhlo ani šest minut a střídající Milan Hauptmann navýšil svojí trefou skóre utkání na 2:3. Tentýž hráč se ještě prosadil v 81.min. a skóre utkání bylo 2:4. Domácí hráči však ještě nesložili zbraně a v 84.min. Václav Belbl snížil na 3:4. I když se domácí do konce utkání snažili o vyrovnání, tak to se jim nepodařilo. Stav utkání byl po 92. minutách ukončen a z vítězství se mohli radovat hráči Vojkovic. Hlavní rozhodčí Jan Sakač udělil celkem 6 žlutých karet a to stejným poměrem na každé straně. 



Ohlasy k zápasu



TJ Vojkovice nad Ohří
Luboš Garaj ( trenér): " Začátek zápasu nám vyšel dobře, domácí hráči potom ke konci první poločas nás zatlačili. Bylo to vyrovnané utkání z obou stran, padlo docela dost branek. Myslím si, že hodně ovlivnit rozhodčí, zápas byl ke konci takový vypjatý - hektický, ale nakonec jsme zvítězili a hráči se uklidnili. "



Sestavy


TJ Děpoltovice
J. Hájek [-] - R. Ruber [-] , D. Hertl [-] (47. T. Križko [-] ) , T. Košťál [-] , J. Šiler [-] (66. M. Potopalský [-] ) , O. Čech [-] , P. Janiss [-] , V. Belbl [-] , M. Skoupý [-] , L. Koteš [-] , M. Křehlík [-]

TJ Vojkovice nad Ohří
M. Jakubík [-] - M. Matoušek [-] (87. R. Kypta [-] ) , V. Kučera [-] (76. F. Menčík [-] ) , P. Kocifaj [-] (69. D. Azdamir [-] ) , J. Levko [-] , J. Petrus [-] , R. Petřík [-] , L. Garaj [-] , J. Menčík [-] (53. M. Hauptmann [-] ) , T. Žlutický [-] , V. Vyleta [-]

ŽK: 43. R. Ruber , 69. M. Skoupý , 75. T. Košťál - 45. R. Petřík , 69. V. Vyleta , 80. J. Petrus .
Počet diváků: 58. Rozhodčí: Sakáč Jan - ŠTRAJT David (N), JÍRAVA František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
16. 6. 2016 09:52
zajimavi zapas , vojkovice jsou silny ale verim domacum . tipuju 2-1