3:1
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.06.2016 14:00

25.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vojkovice přivítali na svém hřišti jednoho z lídru tabulky


Branky


0

     SK Vojkovice přivítali k nedělnímu utkání tým TJ Baník Pila, který je v současné době na druhém místě v tabulce. Vojkovice byli dobře připraveni a v utkání zvítězily. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

     Do prvního poločasu nastoupili obě mužstva s odhodláním zvítězit. Domácí měli na lavičce několik hráčů ke střídání. Ovšem hosté přijeli pouze o jedenácti lidech a neměli možnost střídat. Do utkání se obě mužstva pustila s vervou, což mělo za následek nařízený pokutový kop již v 10.min. zápasu. Hlavní rozhodčí utkání Petr Vaněček odpískal pokutový kop pro domácí. Exekutorem tohoto kopu byl Petr Kocifaj, který také penaltu proměnil a otevřel skóre zápasu. Domácí byli po této brance při chuti a ve 13.min. se k míči dostal Václav Kučera, který vsítil míč za sítě hostujícího gólmana Miroslava Vavřiny. Stav utkání byl 2:0. Hosté nechtěli dát domácím nic zadarmo a vytvořili si několik brankových šancí, ale kýženého gólu se nedočkali. Zato domácím se do konce prvního poločasu podařilo střelit ještě jednu branku a to ve 20.min. opět z nohy Petra Kocifaje, který zvýšil skóre na 3:0.  Do konce prvního poločasu se již nic zásadního nestalo a hlavní rozhodčí Petr Vaněček odváděl obě mužstva za stavu 3:0 do kabin. 

     Do druhého poločasu nastoupili domácí s úmyslem ještě zvýšit skóre a hosté s úmyslem minimálně vyrovnat. Obraz hry však neodpovídal ani jednomu. Vojkovice i Pila si vytvořily několik šancí, ale ani jeden tým nedokázal bránu soupeře pokořit. A to až do 58.min. kdy střelil první branku za hustující tým kapitán Robert Vavřina a snížil stav utkání na 3:1. Do konce druhého poločasu se již nic zásadního, kromě několika šancí na obou stranách, nestalo.  Hlavní rozhodčí Petr Vaněček odpískal konec zápasu za stavu 3:1 a Vojkovice si připsali tři body do tabulky. Hrálo se férové utkání a hlavní rozhodčí udělil pouze jednu žlutou kartu na straně Pily. 



Sestavy


TJ Vojkovice nad Ohří
J. Matoušek [-] - F. Menčík [-] , V. Kučera [-] , P. Kocifaj [-] , J. Gonda [-] , J. Levko [-] , M. Matoušek [-] , L. Garaj [-] , J. Menčík [-] , M. Bidovský [-] , V. Vyleta [-]

TJ Baník Pila
M. Vavřina [-] - J. Tišnovský [-] , R. Čapek [-] , R. Vavřina st. [-] - R. Vavřina [-] , J. Habart [-] , O. Brožík [-] , J. Plic [-] - T. Jakubal [-] , V. Šimůnek ml. [-] - M. Burda [-]

ŽK: 48. J. Tišnovský .
Počet diváků: 58. Rozhodčí: Vaněček Petr - DVOŘÁK Matěj, BLÁHA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.