8:1
(4:0)
71. P. Macek (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 17:00

25.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sokol Chýše jednoznačně zvítězila nad TJ Stružnou


Branky


7. T. Vodička , 13. R. Korec (p.) , 30. R. Korec , 44. R. Korec , 55. T. Vodička , 62. M. Bouška , 79. R. Korec , 85. J. Burda - 71. P. Macek (p.)
0

     Mužstva ze spodní části tabulky Sokol Chýše a TJ Stružná se utkali v sobotním utkání na hřišti domácí Chýše. Ta se stala vítězem zápasu a uštědřila Stružné osm gólů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

     Do prvního poločasu nastoupila obě mužstva s odhodláním zvítězit. Vzhledem k umístění v tabulce obou týmů se očekávalo vyrovnané utkání, ale domácí byli jasně proti. Hned v 7.min. se po zdařilé akci trefil do sítě hostujícího gólmana Patrika Povinského domácí Tomáš Vodička. Hosté byli rychlostí střeleného gólu zřejmě překvapěni, neboť si nechali střelit další gól již ve 13.min., kdy se trefil Roman Korec. Po tomto gólu se obrana hostující Stružné zlepšila, ale míč do sítě domácího gólmana Tomáše Váni nedostali. Domácím se to podařilo ve 30.min. Šťastným střelcem byl opět Roman Korec. Stav utkání byl 3:0. Do konce prvního poločasu padla ještě jedna branka a to opět na straně Chýše, kdy ve 44.min. vsítil míč do sítě hostujícího brankáře opět sniper Roman Korec. Stav utkání na konci prvního poločasu byl již 4:0 pro domácí Chýši. Hlavní rozhodčí Miloslav Polívka udělil v první půli jednu žlutou kartu na straně domácích. 

     Na začátku druhého poločasu provedl trenér hostů Jan Dotzauer střídání. Trenér domácích vystřídal později. Obraz hry se nesl v duchu prvního poločasu. Gólové šance měli obě mužstva, ale kýženého gólu se dočkali domácí v 55.min. po střele Tomáše Vodičky. Skóre utkání se zvedlo na 5:0. Stružná se snažila střelit branku, ale gólman domácích Tomáš Váňa byl nepřekonatelný. Další branku zaznamenal v 62.min. domácí střelec Miroslav Bouška. Hlavní rozhodčí Miloslav Polívka v 71.min. nařídil proti domácím pokutový kop a hosté měli šanci střelit branku. Šanci využili a Pavel Macek překonal domácího brankáře a střelil čestný gól za TJ Stružnou. Tento gól byl pro hosty v tomto zápase jediný. Stav utkání byl 6:1. Do konce utkání padli ještě dvě branky, o které se postarali v 79.min. Roman Korec a v 85.min. Jan Burda. Stav utkání po odpískání 90.minut skončil 8:1 pro TJ Sokol Chýše, která si zaslouženě připisuje 3 body do tabulky. Hlavní rozhodčí ve druhém poločase nemusel udělit žádnou kartu. 



Sestavy


TJ Sokol Chyše B
T. Váňa [-] - J. Lavička [-] (62. J. Bystřický [-] ) , R. Korec [-] , L. Vojta [-] , M. Bouška [-] (79. V. Krejčí [-] ) , T. Vodička [-] (57. J. Burda [-] ) , D. Šenkýř [-] , M. Pašek [-] , J. Chára [-] , J. Lorenc [-] , P. Smolík [-]

TJ Stružná
P. Povinský [-] - L. Zbojan [-] , P. Rehák [-] (78. R. Braun [-] ) , J. Cibulka [-] , R. Sussmann [-] - J. Šabata [-] , J. Švestka [-] , T. Štěch [-] - K. Brančík [-] , M. Paško [-] , P. Forgo [-] (46. P. Macek [-] )

ŽK: 35. J. Lavička .
Počet diváků: 53. Rozhodčí: Polívka Miloslav - HOŠEK František (N), PAŠKO Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.