5:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2016 14:00

24.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jednoznačné utkání ze strany domácího týmu


Branky


0
     Domácí hráči Vojkovic jednoznačně přestříleli hráče Slavoje Bečov na domácí půdě
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

     V prvním poločase tohoto utkání bylo jasně patrné, kdo je lepším týmem. Domácí hráči neponechali nic náhodě a ujali se vedení ve 22. min. po střele Petra Kocifaje. Zhruba za 10. min. se domácí hráči opět po zdařilé kombinaci prosadili a hostující brankáře Vojta Sivák lovil již podruhé míč ze své sítě. Úspěšným střelcem za domácí hráče byl Jindřich Levko. To už domácí hráči měli více ze hry i když hosté párkrát zahrozili. Další branka padla do sítě hostujícího brankáře ve 33. min., kdy se prosadil mladičký útočník Dominik Azdamir . Stav byl již 3:0 pro domácí hráče. Do konce první půle se již nic nestalo a domácí zaslouženě vyhráli první poločas.

     Do druhé půle nastoupili hráči ve stejných sestavách a obraz hry se lépe vyvíjel pro domácí hráče, kteří svému soupeři nedali moc prostoru ke střelené branky. Naopak to byli domácí hráči, kteří v průběhu času mohli dát více branek, ale kýženého gólu se zatím diváci a hráči nedočkali. Zdálo se, že domácím hráčů se lepí smůla na kopačky a nemůžou se střelecky dále prosadit. Proti tomu byl však v 80. min. Petr Kocifaj, kterému se to podařilo a navýšil skóre utkání na 4:0. Aby toho nebylo málo, tak pátý zásah do branky bezmocného brankáře Slavoje Vojtěcha Siváka zařídil v 88. min. Filip Menšík. Stav byl již hezkých 5:0 pro domácí. Hosté se v tomto utkání střelecky neprosadili a proto si Vojkovice právem připsaly tři body za vítězství.

Hlavní rozhodčí tohoto utkání Tomáš Koudelka neudělil během celého zápasu žádnou kartu.



Ohlasy k zápasu


TJ Vojkovice nad Ohří
Luboš Garaj ( trenér): " Jednoznačné utkání z naší strany, soupeř neměl ideální sestavu. Kluci mohli dát více branek, ale nedali. Přesto si myslím, že tři body za vítězství je zasloužené z naší strany."




Sestavy


TJ Vojkovice nad Ohří
J. Matoušek [-] - D. Azdamir [-] (68. F. Menčík [-] ) , M. Matoušek [-] , P. Kocifaj [-] , J. Levko [-] , J. Petrus [-] , R. Petřík [-] , A. Pavlíček [-] (60. J. Menčík [-] ) , P. Denčev [-] , M. Šipla [-] , V. Vyleta [-]

TJ Slavoj Bečov nad Teplou
V. Sivák [-] - - S. Mollaev [-] , M. Havlovic [-] , T. Bílý [-] , P. Špak [-] , F. Ferenc [-] , K. Makarenko [-] (60. E. Bílý [-] ) , Š. Tichý [-] , A. Limani [-] - E. Zelinka [-] - P. Ferko [-]

Počet diváků: 40. Rozhodčí: Koudelka Tomáš - BLÁHA Karel, DVOŘÁK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.