1:2
(0:1)
43. J. Schlosser
73. P. Bílý (vl.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

24.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Celkem vyrovnané utkání nakonec pro sebe urvali hostující hráči


Branky


75. M. Kováč - 43. J. Schlosser , 73. P. Bílý (vl.)
0

     Na svém hrbolatém hřišti přivítali domácí hráči hosty z Nejdku "B" a po vlastním gólu smolně prohráli utkání rozdílem jedné branky

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

     Do prvního poločasu nastoupili obě mužstva né zcela v ideálních sestavách, což také bylo vidět i na lavičkách náhradníků. Tyto částěčně zely prázdnotou.

Prvních 20. min., bylo toto utkání celkem vyrovnané i když domácí hráči si vypracovali více šancí, ale jejich kombinační hru někdy přibrzdilo jejich hrbolaté hřiště. Hosté kombinovali méně než domácí hráči, spíše balóny nakopávali. První branka utkání přišla až v samotném závěru první půle a to ve 43. min., kdy po odkopu se k míči dostal Jiří Schlosser a prostřelil domácího brankáře Radka Pateru. Stav utkání byl 0:1. Do hvizdu hlavního rozhodčího, který ukončil prvních 45. min. už žádná další branka nepadla a hrající trenér hostů Manfréd Till mohl být o něco více spokojenější než jeho domácí protějšek Milan Demjan.  

Hlavní rozhodčí utkání udělil  v prvním děkství po jedné žluté kartě na obou stranách.

      Do začátku druhého poločasu nastoupili hráči v nezměněných sestavách a obraz hry se podobal první půlce. Domácí hráči byli sice mírně aktivnější, ale jejich slibné akce neskončili zatím v síti hostujícího brankáře Lukáše Pohanky. Za to hostující hráči se mohli v 73. min. radovat z další branky, která se odehrála po malé domů, kdy domácí brankář Patera neodhadnul odskok míče a ten mu vklouznul za jeho nohy. Stav byl rázem 0:2 pro hosty.  Domácí hráči se však po této brance  také dočkali, založili protiútok a v 75. min. se k míči dostal útočník Michal Kováč a snížil brankové skóre na 1:2.

Domácí hráči se v průběhu zbytku utkání sice snažili o střelení další branky, ale obrana hostů jim toto nedovolila a po 90. min. si Nejdek mohl připsat další důležité vítězství i když mu v tom hodně pomohli domácí hráči svým vlastním gólem.



Ohlasy k zápasu



FK Nejdek B
Manfréd Till ( hrající trenér): " Myslím si, že prvních 15.- 20. minut to bylo vyrovnané utkání. Potom domácí hráči byli více aktivní, ale jejich hrbolaté hřiště jim bránilo v jejich kombinační hře. Náš tým dal jeden gól před poločasem. Pak si domácí dali vlastní branku, která utkání rozhodla i když nám dali jeden gól. Myslím si, že pro nás dobré tři body."



Sestavy


TJ KSNP Sedlec
R. Patera [-] - Š. Oncikr [-] , M. Kováč [-] , J. Janáček [-] - J. Hofman [-] , L. Tůma [-] , P. Krejsa [-] - L. Berger [-] , D. Schönwalder [-] - P. Bílý [-] , J. Bledý [-] (75. D. Campisano [-] )

FK Nejdek B
L. Pohan [-] - M. Till [-] (60. M. Eliáš [-] ) , J. Rejcha [-] , J. Vašek [-] , M. Benák [-] , J. Jílek [-] , J. Schlosser [-] , L. Vacek [-] , J. Pohan [-] , J. Vosmek [-] , L. Šimonek [-] (65. J. Bílek [-] )

ŽK: 8. L. Tůma , 68. M. Kováč - 30. M. Till .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Varga Marian - GRŮZA David, FALATEK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.