Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

24.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pila opět nedala svému soupeři šanci


0
    Druhý tým v tabulce Pila vyhrála nad Dalovicemi na svém hřišti a stále se drží  těsně za vedoucím celkem z Varů.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

      Domácí trenér Jan Bojčuk do prvního poločasu postavil hráče, které měl po ruce a na střídačce měl pouze jednoho náhradníka. To hostující trenér Petr Richtář, byl na tom podstatně lépe a na soupisce měl 4 hráče pro střídání. Oba týmy se po prvním hvizdu hlavního rozhodčího zápasu Ladislava Kvasničky do sebe pustily.

Tím prvním mužstvem, který střelil branku byl Baník. Po hezké akci se k míči dostal ve 13. min. Vlasta Šimůnek a otevřel brnakové hody. Hostující hráči se však nezalekli a v 18. min. se prosadil jejich osvědčený střelec Sylë Knushi a bylo rázem srovnáno na 1:1. S tím se však domácí hráči nechtěli srovnat , založili protiútok ve 29. min. a do branky hostujícího brankáře Reného Karfiola se trefil opět dobře hrající Vlasta Šimůnek, 2:1. Domácí hráči byli mírně na koni a stále pokračovali ve své aktivitě. Hostující hráči moc obranu domácích neohrožovali.

Ve 38. min. se k míči dostal domácí Tomáš Verzich a navýšil svým zásahem skóre na 3:1. To však do konce prvního poločasu nebylo ze strany domácích poslední slovo a brankové skóre ještě navýšil ve 41. min. opět Vlasta Šimůnek a v samotném závěru přidal branku ještě Robert Vavřina. To už bylo 5:1 pro domácí tým, který mohl spokojeně odcházet do šaten.

      Do druhé půlky udělal změnu v sestavě pouze hostující trenér Petr Richtář a poslal jednu čerstvou posilu do bránících řad. Obě mužstva si zhruba 20. min. opět připravila několik slibných situací, ale kýžený gól zatím nepadnul ani na jedné straně. Domácím hráčům se však za tohoto stavu hrálo lépe, což také prokazovali svojí hrou. V 71. min. založili opět útok, kdy na jejím konci stál opět střelec Vlasta Šimůnek a navýšil svým čtvrtým zásahem brankové konto hostů na 6:1. Hosté se však snažili a nesložili zbraně a v 83. min. střelil branku Miroslav Stolín a hned za dvě minuty střelil další branku Kuba Hlůžek. Stav byl rázem 6:3.Už se zdálo, že takto výsledek skončí, ale proti byl v 90. min. Jakub Plic, který prostřelil hostujícího brankáře Karfiola a stanovil skóre na 7:3 pro Baník.



Sestavy


TJ Baník Pila
P. Gábner [-] - R. Vavřina st. [-] (77. R. Čapek [-] ) , M. Vavřina [-] , K. Mourek [-] , J. Tišnovský [-] - J. Plic [-] , P. Belbl [-] , R. Vavřina [-] - T. Verzich [-] , V. Šimůnek ml. [-] - O. Brožík [-]

TJ Čechie Dalovice
R. Karfiol [-] - J. Hlůžek [-] , J. Schreiber [-] , S. Knushi [-] , T. Stolín [-] , V. Mykhaylyuk [-] , D. Balšan [-] , P. Kodalík [-] , P. Dvořák [-] (46. M. Stolín [-] ) , J. Hegr [-] , M. Lorenz [-]

ŽK: 48. R. Vavřina st. , 76. M. Vavřina - 50. M. Stolín .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: Kvasnička Ladislav - RŮŽIČKA Luboš (N), ONDRUŠ Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.