Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 15:00

23.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zcela vyrovnané utkání dvou mužstev z různého konce tabulky


Branky


0

     Jedenáctý Bečov přívítal jednoho z lídrů tabulky Baník Pila. Ta po vyrovnaném utkání nakonec zvítězila rozdílem jedné branky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

     Domácí Bečov nastoupil momentálně v nejlepší sestavě se dvěma náhradníky na lavičce. Zato lídr z Pily byl pouze o jedenácti lidech. Hostující hráči jako favorit utkání skórovali až ve 20.min., kdy se k míči dostal dobře hrající útočník Vlasta Šimůnek a střelil první branku tohoto utkání. Pila byla v této fázi hry o něco lepším týmem a zhruba ve 30.min. se střelecky prosadil opět Vlasta Šimůnek. Stav utkání byl 0:2 pro Ajax. Do konce prvních 45. minut se již z žádnému hráčů nepodařilo překonat brankáře. 

     Do druhé půle udělal domácí trenér František Ferenc jednu změnu a hosté neměli nikoho ke střídání.  V polovině druhého poločasu byl nařízený v 65.min. pro domácí pokutový kop, kdy jeho exekutorem byl Tomáš Borek, který kop proměnil. Stav utkání 1:2. V zápětí však hostující hráči v 69.min. po zdárné akci navýšili skóre utkání na 1:3. Šťastným střelcem se stal Tomáš Verzich. Po tomto inkasovaném gólu se domácí hráči jentak lehko nevzdali a v 80.min. se jim podařilo snížit skóre na 2:3. Střelcem za domácí byl opět Tomáš Borek. Do konce utkání zbývalo již jen 10 minut, při kterých se nikomu z hráčů nepodařilo pokořit žádného z brankářů. Pila po 90. minutách nakonec rozdílem jedné branky vyhrála toto utkání. 



Ohlasy k zápasu



TJ Baník Pila
Jan Bojčuk ( trenér): " Myslím si, že z našeho pohledu jasně vyhraný zápas. Kluci však mohli proměnit daleko více šancí, Šimůnek mohl ještě min. 3 góly dát. Kdyby je dal, bylo by to zase výsledkově někde jinde. Ale na to se nehraje. Bečov skóroval po našich chybách. Dobré tři body z Bečovského hřiště. "



Sestavy


TJ Slavoj Bečov nad Teplou
P. Psohlavec [-] - J. Holzäpfel [-] (46. K. Makarenko [-] ) , L. Miko [-] , J. Braniš [-] - M. Havlovic [-] , T. Bílý [-] , P. Špak [-] , V. Sivák [-] , Š. Tichý [-] - T. Borek [-] , E. Zelinka [-]


ŽK: 26. T. Borek , 62. M. Havlovic - 53. V. Šimůnek ml. , 65. P. Gábner .
Počet diváků: 54. Rozhodčí: Kozák Rudolf - ŠPAK Jiří (N), RŮŽIČKA Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.