Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 10:30

23.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dalovice vyhrály vysokým rozdílem


0

      Domácí Dalovice na svém hřišti přivítaly mužstvo ze Stružné. Výsledek sice jasně vyzněl pro domácí hráče, ale začátek utkání nebyl tak jednoduchý.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brankově se prosadili domácí hráči

       V prvním poločasu se utkání vyvíjelo dosti vyrovnaně. I přesto, že hostující hráči  v tomto utkání nebyli favoritem, tak dost zaměstnávali obranu  a brankáře Reného Karfiola.Tento na začátku prvního dějství zachránil několik brankových příležitostí hostujících hráčů.  Následně po těchto ssituací se domácí hráči více prosazovali a první gól v utkání střelili ve 13. min. Tomášem Stolínem. Po tomto gólu si domácí hráči po dalších 6. minutách  vypracovali další brankovou příležitost, kdy na konci stál domácí střelec Vitaliy Mykhaylyuk. Stav utkání byl již 2:0.Další branka padla po vydařené akci ve 30. min., kdy na jeho konci byl opět Tomáš Stolín. Stav byl již 3:0 pro domácí hráče. Ze strany tohoto hráče to nebylo vše a další jeho chvilky přišli po přestávce. Domácí hráči šli do kabin za stavu 3:0. Hosté nezaznamenali žádný gól v prvním dějství. 

Domácí navýšili skóre vysokým poměrem

     Do druhé půlky nastoupili domácí hráči v nezměněné sestavě a hosté vystřídali pouze jednoho hráče. Domácí hráči se do hostů pustili s velkou chutí a jejich nejlepší střelec Tomáš Stolín zaznamenal další branku do hostující sítě ve 47.min. Stav utkání byl již 4:0. Hostující hráči následně za 3 minuty snížili po vydařené akci střelou Jiřího Švestky na 4:1. Domácí však byli stále při chuti a bušili do zoufalé obrany hostů. V 57.min. se opět zdárné akci trefil do hostující branky Tomáš Stolín. Domácí ve svém náporu nikterak nepolevili a v 60.min. se svým druhým zásahem zapsal do listiny střelců Vitaliy Mykhaylyuk. Stav byl 6:1. Hostující obrana ani nevydechla a v zápětí v 64.min. opět domácí hráč Jakub Hlůžek navýšil skóre utkání na 7:1. Hostující hráči z ojedinělého útoku v 80.min. zaznamenali svojí druhou a poslední branku v tomto utkání. Šťastným střelcem za hosty byl Petr Janáček. Poslední střelecký zápis zaznamenal opět Tomáš Stolín a to v 85.min. Stav utkání byl 8:2. Tomáš Stolín byl za domácí hráče nejproduktivnější a v tomto zápasu střelil pět branek. Hlavní rohodčí Tomáš Koudelka neudělil žádný karetní trest. 



Ohlasy k zápasu


TJ Čechie Dalovice
Petr Rychtář (trenér): " V úvodu utkání nás podržel náš gólman. Brzy jsme ale převzali iniciativu a po zbytek zápasu jsme byli jednoznačně lepší než hosté. Tempo hry bylo od obou týmů velmi nízké. Myslím si, že hosté, byť dostali osm branek odehráli dobrý zápas. "




Sestavy


TJ Čechie Dalovice
R. Karfiol [-] - V. Mykhaylyuk [-] (65. P. Dvořák [-] ) , J. Hlůžek [-] , J. Schreiber [-] , D. Balšan [-] , T. Stolín [-] , J. Hegr [-] , J. Karásek [-] , R. Hájek [-] , P. Kodalík [-] , M. Lorenz [-]

TJ Stružná
P. Povinský [-] - P. Rehák [-] , M. Mitterpach [-] - P. Čurha [-] (46. R. Sussmann [-] ) , T. Štěch [-] , J. Švestka [-] - P. Forgo [-] (70. R. Braun [-] ) , M. Paško [-] - J. Dotzauer [-] , P. Janáček [-] , J. Šabata [-]

Počet diváků: 25. Rozhodčí: Koudelka Tomáš - HRBEK Jaroslav (N), RYPAR Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.