Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

22.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí tým konečně bodoval


Branky


0

    Domácí tým po minulém nezdaru, porazil na svém travnatém hřišti soupeře z Božíčan zcela zaslouženě

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sedlec ovládnul gólově první poločas

      Na svém hřišti za ideálního počasí přivítal v součastné době sedmý tým v tabulce hráče z Božíčan. Domácí hráči nechtěli ponechat nic náhodě a do utkání se pustili s vervou. Již ve 2. min.  utkání vybojovali domácí hráči na pravé straně hřiště míč, přišel přesný centr a  Petr Krejza otevřel svým zásahem do branky Božíčan skóre utkání. Hostující brankář Martin Heřmánek, mohl pouze vylovit míč ze své branky. Domácí hráči zvýšili svoji aktivitu a po standardní situaci  krásnou střelou navýšil skóre utkání na 2:0  František Petra. Ve 31. min. po chybě domácího hráče se k míči dostal Martin Kabele a nedal domácímu brankaři šanci. Hosté snížili touto brankou stav utkání na 2:1. Do konce první půle si již žádný z hráčů neprosadil  a takto skončilo prvních 45. min.

Domácí hráči potvrdili svoji střeleckou bilanci

       Do druhé půle udělal domácí trenér malou změnu v sestavě a hráči Sedlece se ihned pustili do svého soupeře. Sedlec byl v začátku druhého poločasu lepší, kdy toto korunoval po hezké akci svým zásahem ve 47. min. Michal Kováč. Stav utkání,  byl již na ukazateli skóre 3:1. Hosté sice po tomto inkasovaném gólu sice zahrozili, ale domácího brankáře se jim nepodařilo zatím překonat. Svoji snahu však korunovali hráči z Božíčan až v 56. min., kdy se trefil Jan Rubáš. Stav byl rázem 3:2 pro domácí tým. Do konce utkání zbývalo něco přes půl hodinky a oba týmy si vytvořily několik slibných akcí, ale žádnému z hráčů se nepodařilo vsítit další branku.

Domácí hráči v následujících minutách byli však více aktivnější a snažili se svůj výsledek vylepšit. Toto se jim povedlo až v samém závěru utkání, kdy po vydařené akci se k míči dostal obávaný střelec domácích Dalin Schönwalder  a svoji trefou zajistil jasné tři body.

Přihlížející diváci po tomto utkání museli být s vítězstvím Sedlece spokojeni. Hlavní rozhodčí tohot utkání Vít Hrubý, udělil celkem 5 žlutých karet. Tři na straně domácích a dvě na straně hostů.  



Sestavy


TJ KSNP Sedlec
M. Flekáč [-] - J. Janáček [-] (63. J. Bledý [-] ) , J. Horváth [-] (46. J. Budil [-] ) , Š. Oncikr [-] , F. Petra [-] - L. Tůma [-] , M. Kováč [-] , J. Hofman [-] , P. Krejsa [-] - L. Berger [-] , D. Schönwalder [-] -

SK Božíčany
M. Heřmánek [-] - M. Žigár [-] , M. Al Haboubi [-] , M. Černý [-] , M. Kabele [-] - J. Mládenec [-] , J. Rubáš [-] , J. Rubáš [-] , V. Nitsch [-] (60. L. Snopek [-] ) , I. Ficík [-] (81. M. Žemlička [-] ) , M. Vimr [-]

ŽK: 27. J. Horváth , 39. F. Petra , 76. L. Berger - 36. M. Kabele , 65. J. Rubáš .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Hrubý Vít - GRŮZA David, BLÁHA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.