3:1
(3:0)
53. J. Gonda
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 15:00

21.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V současnosti pátý celek FK Nejdek B si poradil s Vojkovicemi


Branky


0

     Domácí celek Nejdek B přivítal na svém hřišti horší tým v tabulce SK Vojkovice a očekávalo se dramatické utkání.  Vítězem se stali domácí hráči. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas utkání 3:0 pro Nejdek

     Za ideálního fotbalového počasí a za podpory přihlížejících 50-ti diváků se domácí hráči vrhli s vervou do hostujícího celku Vojkovic. Již v 5.min. tohoto utkání se domácí hráči po kombinační akci prosadili před brankou hostujícího gólmana Jaroslava Matouška a střelili první gól. Autorem prvního domácího gólu byl Antonín Mandous. Po tomto rychlém gólu se ze hřiště zřejmě vytratili všichni střelci a nikdo z hráčů zatím nebyl schopen překonat oba brankáře. Týmy měly několik slibných příležitostí, ale ani domácí ani hostující hráči se neprosadili. Toto se změnilo až ve 41.min. kdy se svojí druhou trefou prosadil domácí útočník Antonín Mandous a navýšil skóre utkání na 2:0. Do konce utkání zbývalo několik minut a těsně před hvizdem hlavního rozhodčího Tomáše Koudelky se trefil do hostující branky Petr Ševčík, který ve 25.min. vystřídal Honzu Vaška. První poločas skončil jednoznačně 3:0 ve prospěch domácích. 

Ve druhém poločasu se prosadili pouze hostující hráči

     Do druhého poločasu provedl domácí trenér Manfred Till pouze jednu změnu a v následujících minutách se očekával další nápor ze strany Nejdku. Toto se však překvapivě nekonalo a další střeleckou trefu zaznamenal hostující hráč Josef Gonda a to v 53.min.  Uvedený hráč překonal svojí střelou domácího brankáře Lukáše Pohanku. Stav utkání byl 3:1. 50 přihlížejích diváků muselo nad neschopností domácích hráčů kroutit hlavami, protože nebyli schopni překonat hostujícího gólmana. Trenér domácích Manfred Till a trenér hostujících Luboš Garaj vyměnili po jednom hráči, ale kýženého gólu se ani jeden trenér již nedočkal. Hlavní rozhodčí ještě nastavil k devadesáti minutám ještě jednu minutu, ale skóre zůstalo stejné 3:1. Domácí trenér mohl být spokojen se třemi body za vítězství, ale s předvedenou hrou svých hráčů ve druhé půli určitě ne. 



Ohlasy k zápasu


FK Nejdek B
Manfréd Till (trenér): " První poločas z mého pohledu byl výborný, což také ukazuje výsledek 3:0 v náš prospěch. Druhý poločas to bylo podstatně horší, kluci jako kdyby se báli střelit další gól i když šance byli. Hostující hráči naštěstí dali pouze jeden gól, takže jsme plně bodovali. Musíme lépe využívat gólových šancí. "

TJ Vojkovice nad Ohří
Luboš Garaj ( trenér): " Dle mého názoru to bylo celkem velmi dobré utkání, hrálo se v dobrém nasazení. První poločas domácí hráči nás přestříleli, po našich 2 chybách jsme tento poločas nakonec prohráli vysoko 3:0. Druhá půlka byla již lepší, moji kluci dali gól. Těch gólů mohli dát více, ale šance jsme nedali a domácí zaslouženě za první poločas urvali tři body."



Sestavy


FK Nejdek B
L. Pohan [-] - A. Mandous [-] (80. M. Benák [-] ) , J. Valvoda [-] , J. Vašek [-] (25. P. Ševčík [-] ) , K. Jílek [-] , R. Rejcha [-] , J. Jílek [-] (46. J. Pohan [-] ) , M. Halapej [-] , J. Rutrle [-] , F. Rutrle [-] , L. Šimonek [-]

TJ Vojkovice nad Ohří
J. Matoušek [-] - R. Kypta [-] , V. Kučera [-] , P. Kocifaj [-] , J. Gonda [-] , J. Petrus [-] , A. Pavlíček [-] (66. F. Menčík [-] ) , L. Garaj [-] , M. Matoušek [-] , T. Svoboda [-] (10. K. Orság [-] ) , V. Vyleta [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: Koudelka Tomáš - HAAS Robert (N), JÍRAVA František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.