Setkaly se dva týmy z vrchních pater tabulky na hřišti Dalovic


Branky


0

    Čtvrté Dalovice přivítalo v současné době sedmý Sedlec a očekávalo se celkově vyrovnané utkání. Po devadesáti minutách tři body získalo domácí mužstvo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólově vyrovnaný první poločas

     V současné době čtvrté Dalovice přivítaly sedmý tým v tabulce TJ Sedlec. Hostující tým byl z minulého kola odpočatý, neboť se utkání nehrálo, a proto měl na tento zápas více síly.  Za celkem pěkného počasí a za podpory 40-ti přihlížejících diváků lépe do utkání vlétlo domácí mužstvo, kdy již ve 3.min. po rohovém kupu otevřel  obáváný střelec Sile Knushi  svým zásahem brankové hody.  Domácí celek byl po první střelené brance při chuti a o další gól se v 10.min. zasloužil po akci Michal Lorenc, který zvýšil svoji střelou na 2:0.

Hosté však byli v těchto minutách zdatným soupeřem a po zdárné akci ve 20.min. snížili trefou útočníka Dalina Schonwaldera na 2:1, který vyzrál nad domácím  gólmanem  a skóroval. Hostující celek byl do konce prvního poločasu aktivnější a tentýž hráč cca 8.minut před hvizdem rozhodčího srovnal svojí pěkné kombinaci další střelou skóre utkání na 2:2.

Hlavní rozhodčí Petr Vaněček po 45. minutách ukončil vyrovnaný první poločas utkání. 

Ve druhém poločasu se prosadili pouze domácí.

     Do druhého poločasu mimo jedné kosmetické upravy v sestavě nastoupili obě mužstva k dalším 45. minutám utkání. Domácí opět vlétli do poločasu lépe a již ve 48. a 52.min. svými trefami navýšil skóre utkání Sile Knushi na 4:2.  Tento hráč zaznamenal již svojí třetí branku v tomto utkání. Byť si hostující celek vytvořil pár šancí, gólově se však neprosadil, což však nevadilo domácím hráčům, kteří v 55. min. po zdárné akci navýšili svoje skóre střelou Tomáše Stolína na pěkných 5:2. Po tomto gólu se obraz hry nijak zvlášť nezměnil a domácí celek byl na svém hřišti aktivnější a poslední branku v utkání zařídil v 76.min. Jindřich Hegr a to z roku. Hostující gólman Jakub Horváth tahal míč ze své sítě již po šesté. Hostujícím hráčům se do konce tohoto utkání nepodařilo střelit další gól. Domácí zvítězili po devadesáti minutách 6:2, byť se po prvních 45. minutách zdálo, že utkání bude vyrovnané. Domácí trenér Petr Rychtář mohl být s gólovým přídělem svých kluků spokojen a jeho tým si připsal další důležité 3 body.

Hlavní rozhodčí Petr Vaněček udělil za celý zápas pouze jednu žlutou kartu a to na straně domácího celku a to v závěru utkání v 87. min. Janu Schreiberovi



Počet diváků: 39. Rozhodčí: Vaněček Petr - HRBEK Jaroslav (N), KREJČÍ Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.