6:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 15:00

20.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Překvapení kola se odehrálo na hřišti Slavoje Bečov


Branky


23. M. Havlovic , 30. A. Limani , 45. T. Borek , 67. T. Borek , 75. E. Bílý , 85. E. Bílý
0

     Domácí tým Slavoje nečekaně rozstřílel hosty z Nejdku B vysokým rozdílem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Již první poločas rozhodnul o výhře domácích

     Na domácí půdu Slavoje Bečov zavítal pátý tým v tabulce celek z Nejdku. Postavení v tabulce jednoznačně nahrávalo do karet hostujícího týmu, ale aktivnějším mužstvem s přispěním silného větru v prvním poločase byl domácí Slavoj pod vedením trenéra Pavla Špaka. Tomuto se podařilo sestavit  dobře hrající tým, který již v prvních minutách utkání o sobě dával vědět. Domácí hráči měli velkou podporu větrného počasí a jak se říká do čeho kopli to jim vyšlo. Hostující obránci měli dost práce a to ještě nevěděli co je všechno čeká. Domácí tým si vytvářel na svém hřišti za větrného  počasí šance, kdy skóre otevřel ve 23.min. svoji pěknou střelou  Martin Havlovic. Aby toho nebylo málo, tak za dalších 7. min. se do branky hostí trefil domácí Agon Limani. Stav utkání byl rázem 2:0 pro domácí Slavoj. Domácí tým byl na koni. Hosté se sice snažili střelit nějaký ten gól, náznaky šancí zde byly, ale branka domácího gólmana  Pavla Psohlavce byla pro ně zakletá. Naopak domácí tým hrál s chutí a ještě minutu před poločasem navýšil další brankou Tomáš Borek střelecké konto domácích. Stav 3:0 byl pro hráče Nejdku velkým překvapením. Hlavní rozhodčí Kvasnička nastavil 1. min., ale dalšího se již nic nestalo. Domácí hráči odcházeli  do kabin ve velmi dobré náladě, ale  hostující trenér Manfréd Till měl hlavu plnou starostí.

Ve druhém poločase se hostující hráči snažili , ale smůla se jim lepila na kopačky.

     Na začátku druhé půle oba trenéři sáhli po střídání a obraz hry měl skoro stejný průběh jako první dějství. Obě mužstva sice ze začátku druhé půle do sebe mírně bušila, ale kýžený gól zatím nikdo z hráčů nezaznamenal. Na hráčích hostujícího celku jakoby sedla nervozita a za záda domácího brankáře nedostala balón. Hosté z Nejdku šli v průběhu druhé poloviny několikráte na domácího golmana, ale brána pro ně byla zakletá. Toho  domácí hráči využili a po zdárné akci v 67. min. se k míči dostal  opět Tomáš Borek a střelil již 4 gól do sítě Nejdku. Stav utkání byl 4:0. To však nebylo všechno ze strany Slavoje. Tento byl dále při chuti a  v 75. a 85. min. navýšil celkové skóre utkání střídající hráč Erik Bílý. Stav utkání se zabrzdil na výsledku 6:0 pro Slavoj a rázem toto utkání se stalo velkým překvapením kola. Hráčům Nejdku opravdu nebylo souzeno v tomto utkání střelit nějaký ten gól i když ve druhém poločasu to měli na svých kopačkách. Hostující trenér musel být ve druhém poločase z neproměňování šancí svých kluků velmi rozladěn.

Skoro 40 přihlížejících diváků mohlo být s domácím týmem velmi spokojeno. Hlavní rozhodčí Ladislav Kvasnička neudělil žádný karetní trest.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Bečov nad Teplou
Jiří Špak (předseda): " Myslím si, že z naší strany to bylo dobré utkání, první poločas jsem hráli s větrem což bylo znát. Na co jsme šáhli to tam padlo . Dali jsme 3 góly o první půlce i ve druhé a to si myslím, že utkání rozhodlo. Hosté měli také šance, ale tyto neproměnili. Pěkné tři body do tabulky soutěže."

FK Nejdek B
Manfréd Till ( trenér): " Zápas se v prvním poločase vyvíjel pro nás velmi špatně, domácí měli silnou podporu větru, na co sáhli to se jim podařilo. Druhý poločas se karta sice obrátila, ale kluci nedokázali dát nějaký ten gól do sítě gólmana. Kluci byli nemohoucí , měli asi 7-8 šancí ale prostě nedali. Jsem z tohoto utkání dosti rozladěn. Příští zápas musíme více proměňovat naše šance."



Sestavy


TJ Slavoj Bečov nad Teplou
P. Psohlavec [-] - J. Braniš [-] , L. Miko [-] , L. Havlovic [-] , Š. Tichý [-] - M. Havlovic [-] (67. A. Psohlavec [-] ) , T. Bílý [-] , P. Špak [-] (48. V. Sivák [-] ) , A. Limani [-] - E. Zelinka [-] (60. E. Bílý [-] ) , T. Borek [-]

FK Nejdek B
L. Pohan [-] - M. Černý [-] , R. Haas [-] (41. M. Halapej [-] ) , J. Vašek [-] , K. Jílek [-] , R. Rejcha [-] , J. Schlosser [-] , M. Benák [-] (48. J. Pohan [-] ) , J. Jílek [-] , J. Vosmek [-] (46. M. Eliáš [-] ) , L. Šimonek [-]

Počet diváků: 35. Rozhodčí: Kvasnička Ladislav - BLÁHA Karel, DVOŘÁK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.