Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 14:00

20.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vojkovice rozdrtily Chýši 9:0


Branky


0

     Domácí tým Vojkovice přívítal hosty z Chýše B. Svým výkonem zaslouženě vyhrál velkým rozdílem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Již první poločas rozhodl o vítězi utkání

     Do prvního poločasu vlétli hráči velkým stylem a již v 6. min. se trefil za záda hostujícího brankáře Jaroslava Tancoše domácí Josef Gonda. Domácí tým byl v "laufu" a skóre po dalších osmi minutách navýšil svojí střelou Petr Kocifaj. Aby toho nebylo málo, tak již v 16. min. tentýž hráč střelil další gól. Stav utkání byl již 3:0 pro domácí. Hostující mužstvo mělo několik příležitostí, ale nebylo schopno gólově zakončit svoji akci. Naopak domácí tým přehrával svého soupeře a ve 30. min. se prosadil útočník Marek Matoušek. Domácí hráči ale stále tlačili na pilu a již po pěti minutách se trefil Václav Vyleta. Do konce prvního poločasu se již žádný tým gólu nedočkal. Stav utkání 5:0. 

Vojkovice přidaly další góly

     Do druhého dějství nastoupili obě mužstva v nezměněných sestavách. Domácí hráči hráli již s přehledem a svůj gólový náskok navýšili po zdárné akci v 62. min. střelou Josefa Gondy.  Střelecké hody domácích pokračovaly a bezradného brankáře hostů Jaroslava Tancoše v 68. a 73. min. překonal opět Marek Matoušek. Tento útočník zaznamenal v tomto zápase hattrick. V samotném závěru tohoto utkání celkové skóre zakončil svojí druhou brankou Václav Vyleta. Stav utkání byl hrozivých 9:0 pro Vojkovice. Vojkovice si po svém výborném výkonu na domácím hřišti připsaly další důležité 3 body. Hlavní rozhodčí utkání Tomáš Koudelka neudělil ani jednomu z hráčů karetní trest. 



Ohlasy k zápasu


TJ Vojkovice nad Ohří
Luboš Garaj ( trenér): " Jednoznačné utkání z naší strany, hosté z Chýše mají problémy již delší dobu se svojí sestavou. Naši kluci si to utkání velmi užili, branek jsme mohli dát ještě více, ale něco jsme taky neproměnili. Body jsou doma a mě jako trenéra to těší."

TJ Sokol Chyše B
Luboš Prokop ( trenér): " Jednoznačné utkání pro Vojkovice. Náš tým byl složený z dorostenců a jak já říkám z důchodců, takže obraz hry byl z naší strany velmi mizerný. Máme kluky kteří jsou zraněný. V tomto zápase jsme měli pár šancí, ale kluci netrefili ani pořádně bránu. Zbytek jara musíme protrpět a nějak vydržet. Více není co k tomu dodat."



Sestavy


TJ Vojkovice nad Ohří
J. Matoušek [-] - M. Matoušek [-] , V. Kučera [-] , P. Kocifaj [-] , J. Gonda [-] , J. Petrus [-] , A. Pavlíček [-] , L. Garaj [-] , J. Menčík [-] , T. Svoboda [-] , V. Vyleta [-]

TJ Sokol Chyše B
J. Tancoš [-] - M. Brejcha [-] , R. Korec [-] , V. Krejčí [-] , A. Schuller [-] , M. Korec [-] , T. Váňa [-] , S. Vácha [-] , J. Chára [-] , J. Kuřátko [-] , M. Pašek [-]

Počet diváků: 70. Rozhodčí: Koudelka Tomáš - GRŮZA David, FERKL Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.