4:2
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 17:00

19.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ajax nedal svému protivníkovi šanci a vyhrál o dva góly


Branky


33. J. Gábner (p.) , 45. J. Gábner , 81. J. Rosenberg (p.) , 90. J. Rosenberg - 8. J. Hofman , 63. M. Kováč
0

      Hráči Ajaxu přivítali na svém hřišti hráče TJ Sedlec a zvítězili o dva góly a připsali si další tři důležité body do tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

      Na hřiště domácího týmu se dostavili k dalšímu utkání hráči Sedlece, kteří již několik zápasů nevyhráli. Očekávalo se za pěkného počasí a s 50-ti diváky v ochozech vyrovnané utkání.

Lepší vstup do prvního poločasu měli překvapivě hostující hráči a už v 8. min. překonal domácího brankáře Přemysla Štrébla záložník Sedlece Jaroslav Hofman. Po tomto střeleném gólu si obě mužstva vzájemně oťukávala, vypracovala si řadu šancí, ale kýženého gólu se přihlížející diváci zatím nedočkali. Postupem času se však domácí hráči více osmělovali a ve 33. min. byl faulován ve vápně hostů domácí hráč  a hlavní rozhodčí utkání Ladislav Kvasnička nařídil pokutový kop. 

Na značku pokutového kopu si postavil míč kapitán domácích Jakub Gábner a střelou překonal hostujícího brankáře Radka Pateru. Stav utkání byl srovnán na 1:1. Po tomto vyrovnávacím gólu, byli domácí hráči více při chuti a ve 45. min. po hezké kombinaci navýšil skóre opět domácí kapitán Jakub Gábner na 2:1.

Do konce prvního dějství již další gólové zářezy střelcům z obou týmů nepřibily a 50 přihlížejících diváků se mohlo těšit na druhý poločas tohoto vyrovnaného zápasu.

      Do druhého poločasu nastoupili hráči obou mužstev v nezměněných  sestavách  a s vervou se do sebe opět zakousli. Na hostujicích hráčích bylo vidět, že toto utkání jen tak z lehka domácím nepustí a již po zdárné akci  v 63. min. srovnali stav utkání po střele Michala Kováče na 2:2.

Bylo to tedy nerozhodně a hráči začli od začátku. Oba trenéři sáhli v průběhu tohoto poločasu po střídání. Mužstva si na obou stranách v tomto zatím vyrovnaném duelu vytvořilo několik šancí, ale žádný střelec se zatím nezapsal do listiny. Domácí tým měl však více ze hry a po faulu na domácího hráče nařídil hlavní rozhodčí  opět  v 81. min. penaltu.

Na značku pokutového kopu si postavil míč další střelec za domácí a to  Jakub Rosenberg a navýšil skóre na 3:2 pro Ajax. Po této nařízené penaltě domácí tým ještě střelit před samotným  koncem utkání v 90. min. další gól z kopačky Jakuba Rosenberga a připsal si do tabulky soutěže další důležité tři body. Hostující tým sahal v tomto celkem vyrovnaném utkání na body, ale opět se toho nedočkal.

Celé utkání se hrálo ve férovém duchu, kdy hlavní rozhodčí Kvasnička udělil pouze jednu žlutou kartu a to na straně hostujícího celku. 



Sestavy


FK Ajax Kolová
P. Štrébl [-] - M. Pokrupa [-] , J. Rosa [-] , L. Kubala [-] (24. P. Buchtele [-] ) , P. Pokrupa [-] - L. Nekoranec [-] (79. S. Ježek [-] ) , J. Gábner [-] , T. Zuzkovič [-] - S. Štípek [-] - P. Langmüller [-] (74. R. Buchtele [-] ) , J. Rosenberg [-]

TJ KSNP Sedlec
R. Patera [-] - J. Janáček [-] , J. Budil [-] , P. Kadlec [-] , Š. Oncikr [-] - P. Krejsa [-] , J. Hofman [-] , M. Kováč [-] - D. Schönwalder [-] (53. P. Bílý [-] ) , L. Berger [-] - J. Bledý [-] (69. T. Fenkl [-] )

ŽK: 66. P. Kadlec .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: Kvasnička Ladislav - DVOŘÁK Matěj, BLÁHA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.