Očekávaný šlágr kola mezi lídry soutěže skončil remízou


Branky


8. M. Holcman (p.) , 93. P. Plechatý - 27. T. Verzich , 69. T. Verzich
0

     Na svém hřišti přivítal první celem z K. Varů svého rivala z Pily. Očekával se vyrovnaný zápas obou týmů z čela tabulky, což se také potvrdilo a zápas po 90. min. skončil remízou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólově vyrovnaný první poločas

      Na svém hřišti přivítal první tým v tabulce  K. Vary svého rivala z Pily. Uvedený zápas by se dal označit jako velký šlágr mužstev, který bojují o postup do vyšší soutěže. Za pěkného počasí  a za přítomnosti 80 diváků se domácí celek pustil do hostujícího týmu a již v 8. min. nařídil hlavní rozhodčí Vladimír Janoušek proti hostům pokutový kop. Exekutorem pokutového kopu, byl domácí kapitán Michal Holcman, který se nemýlil. Stav utkání 1:0 pro K. Vary. Po tomto střeleném gólu si obě mužstva vytvořilo několik šancí, ale ani jednomu týmu se nepodařilo  střelit kýžený  gól. Hostující hráči s tímto však nesouhlasili, zvýšili své úsilí a ve 27. min. po akci  vyrovnali po střele Tomáše Verzicha. Stav utkání byl 1:1, vše začalo od začátku. Mužstva hráli pohledný fotbal s řadou šancí, ale branky byly zakleté a do konce prvního poločasu již další gól do sítě nepadl. Oba týmy šly do kabin za nerozhodného stavu a trenéři do začátku druhé půle měli o čem přemýšlet.

Druhý poločas vítěze nepřinesl

      Do druhého poločasu nastoupili hráči obou týmů v nezměněné sestavě. Ve 46. min. však domácí trenér Martin Matějček vystřídal brankáře Svobodu za Švece. Hostující trenér Jan Bojčuk ke střídání zatím nesáhl. Obě mužstva se do sebe pustila, vytvořila si několik brankových příležitostí, ale gól né a né zapadnou do jedné z branek. Domácí tým byl sice aktivnější , ale  hráči Baníku více přitlačili  na pilu a v 69. min. po pěkné dalekonosné střele pod dřevno od půky hřiště  navýšil  skóre výborně hrající  Tomáš Verzich  na 1: 2. Přihlížející diváci byli  ze střeleného gólu z půlky hřiště v mírném údivu. Na hřišti bylo velmi horko a mladí hráči Varů začali stupňovat svoji aktivitu. Oba trenéři vyměnili po jednom hráči v poli. Už se zdálo, že se schyluje k senzaci, ale v nastaveném čase v 93. min. po špatném odkopu hostujících hráčů se k míči dostal  Pavel Plechatý a svoji mírnou střelou k tyči srovnal skóre utkání na 2:2.

Hektické utkání, kdy hlavní rozhodčí udělil celkem 7 žlutých karet skočilo tedy nerozhodně. Hostující trenér Jan Bojčuk mohl být s výsledkem spokojenější než domácí trenér  Martin Matějček.



Ohlasy k zápasu



TJ Baník Pila
Jan Bojčuk (trenér): " Pěkné vyrovnané utkání z obou stran, musím kluky pochválit za jejich velkou bojovnost a to především ve druhém poločase, kdy domácí hráči byli aktivnější. Náš tým dobře bránil a když jsem viděl v 90. min., že vedeme o gól, tak jsem doufal, že to udržíme. Toto se však v nastaveném čase nestalo a domácí vyrovnali. Škoda, ale bod je velmi dobrý z Varů. Klukům musím poděkovat za bojovnost , takhle jsem je již dlouho neviděl makat."



Sestavy


FC Slavia Karlovy Vary B
M. Svoboda [-] (46. M. Švec [-] ) - M. Havlíček [-] , M. Gruber [-] , M. Pěkný [-] , P. Bitman [-] - V. Sedláček [-] , Z. Lhoták [-] , P. Plechatý [-] , M. Holcman [-] (69. M. Dojáček [-] ) - M. Gojkovič [-] , D. Slakoper [-] -

TJ Baník Pila
P. Gábner [-] - J. Tišnovský [-] , J. Plic [-] , J. Duda [-] , M. Vavřina [-] , R. Vavřina st. [-] - R. Vavřina [-] , J. Habart [-] , A. Bošiak [-] - T. Verzich [-] (81. T. Kadera [-] ) , V. Šimůnek ml. [-] -

Počet diváků: 80. Rozhodčí: Janoušek Ladislav - BLÁHA Karel, DVOŘÁK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.