Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2016 16:30

18.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

K. Vary B si pletou fotbal s hokejem!


0

      Vary mají neskutečnou jarní fazónu a svého soupeře opět rozdrtily rozdílem třídy.     

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Již první poločas rozhodl o vítězi utkání

     Domácí Vary na svém hřišti přivítaly 5. celek tabulky hráče Nejdku B. Utkání domácích sledovalo na travnatém hřišti kolem 60-ti diváků. Vary otevřely skóre utkání již v 10.min. brankou kapitána Michala Holcmana. Netrvalo dlouho a už ve 12.min. domácí tým zvýšil náskok brankou Pavla Plechatého do sítě gólmana hostů Lukáše Pohanky. Hostující brankář se nestihl rozkoukat a minutu poté mu znovu do sítě přilétl balon střelený Pavlem Maňákem. Stav utkání 13.minut po uvodním hvizdu byl 3:0 pro domácí. Hosté se nezalekli a v 18.min. po akci snížil svoji střelou Antonín Mandous.  Domácí na to ihned zareagovali a po kombinační akci ve 20.min. Zdeněk Lhoták navýšil skóre zápasu na 4:1. Dalším gólem za Vary se opět blýskl obávaný střelec Michal Holcman.  Hosté se nevzdali a ve 30.min. snížil na 5:2 Michal Halapej.  Obraz utkání se vyvíjel ve prospěch domácích a svým dalším gólem do brány hostujícícho gólmana Pohanky se opět zapsal neúnavný kapitán Michal Holcman. Do konce prvního poločasu již další góly nepadly.  Stav utkání na konci prvního poločasu skončil 6:2. 

Ve druhém poločase Vary přidaly další góly

     Do druhého poločasu vlétli domácí hráči s vervou a hned ve 46.min. Pavel Maňák navýšil skóre na 7:2.  Hostující si po tomto gólu již musel připadat jako na hokejovém utkání. Netrvalo dlouho a svým čtvrtým gólem v 50.min. Michal Holcman opět překonal bezmocného brankáře Nejdku Lukáše Pohanku.  Domácí tým ve svém střeleckém výkonu neustal a v 64.min. přidal další branku Daniel Slakoper. Stav utkání již byl hrozivých 9:2. Toto domácím nestačilo a v 66.min. Milan Gojkovič a v 70. min. Patrik Bitman střelili další góly. Do konce utkání se již skóre nezměnilo a neskutečný výsledek pro domácí se již nezměnil. Utkání celkově skončilo 11:2. Svým vítězstvím si Vary zajistily první místo v tabulce před svým rivalem TJ Baník Pila. Hostující hráči Nejdku jistě chtějí na tento zápas rychle zapomenout. V tomto utkání se nejvíce blýskl domácí kapitán Michal Holcman se čtyřmi zásahy. I přes jistě frustrující náladu hostů hlavní rozhodčí Petr Vaněček udělil pouze jednu žlutou kartu a to v 68.min. Nejdku.



Ohlasy k zápasu


FC Slavia Karlovy Vary B
Martin Matějček (trenér B): " Výsledek utkání hovoří jasně, i když Nejdek chvilku vzdoroval, ale kluci mají výbornou formu. Naše mužstvo bylo vhodně doplněno o mladíky, což se také projevilo na síle mužstva a jeho útočné aktivitě. Musím kluky pochválit , naše výhra byla zasloužená neponechali jsme nic náhodě. Důležité tři body do tabulky."

FK Nejdek B
Manfréd Till (trenér B): " K výsledku není co dodat . Domácí mužstvo nastoupilo v plné síle, posílené o hráče z A týmu, proti této sestavě se hraje špatně. Kluci sice ze začátku vzdorovali, ale pak se projevila kvalita na straně domácích kluků a ty nám nedali žádnou šanci. Musíme na toto utkání rychle zapomenout a příští kolo si zpravit chuť."



Sestavy


FC Slavia Karlovy Vary B
M. Svoboda [-] - V. Sokulský [-] (46. M. Dojáček [-] ) , M. Pěkný [-] , M. Gruber [-] (80. J. Nový [-] ) , M. Havlíček [-] - P. Plechatý [-] (66. P. Bitman [-] ) , Z. Lhoták [-] , P. Maňák [-] , M. Holcman [-] - V. Sedláček [-] (58. M. Gojkovič [-] ) , D. Slakoper [-] -

FK Nejdek B
L. Pohan [-] - M. Černý [-] (46. J. Valvoda [-] ) , P. Ševčík [-] , J. Vašek [-] (60. R. Kinkal [-] ) , K. Jílek [-] , R. Rejcha [-] , L. Šimonek [-] (58. J. Pohan [-] ) , M. Halapej [-] , A. Mandous [-] , T. Vaník [-] , F. Rutrle [-]

ŽK: 68. J. Valvoda .
Počet diváků: 56. Rozhodčí: Vaněček Petr - SALCMAN Miroslav (N), HAAS Robert (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.