3:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2016 15:00

18.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bečov doma plně bodoval


Branky


25. T. Borek , 44. J. Braniš , 63. T. Borek - 72. M. Černý
0

     Bečov na svém domácím hřišti přivítal Božíčany a svou hrou si zabezpečil 3 body z útkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

      Domácí tým Slavoj se před tímto utkání krčil na 12. místě tabulky soutěže. Toto utkání bylo pro Slavoj velmi důležité. Na lavičce obou týmů měli oba trenéři pouze 3 hráče na střídání. Za hostující tým byl na soupisce i trenér Petr Lutzbauer. Tyto týmy se v současné době potýkají s nedostatkem hráčů, a proto 25 přihlížejících diváků se mohlo těšit na fotbalovou rošádu. Ze začátku prvního poločasu se obě mužstva mírně oťukávali, ale bylo patrno, že domácí tým má větší chuť zápas vyhrát. To se projevilo ve 25.min., kdy za domácí skóroval Tomáš Borek. Od tohoto gólu si obě mužstva vypracovali několik šancí, ale další branky se diváci nedočkali. Minutu před odchodem do kabin se domácím podařilo zvýšit své skóre na 2:0, kdy se o to postaral svoji střelou Josef Braniš. První poločas se odehrál ve férovém duchu a hlavní rozhodčí utkání Rudolf Kozák nemusel udělit žádnou kartu. Domácí tým šel s náskokem dvou gólů do kabin. 

     Do druhého poločasu nastoupili obě mužstva do nečekaně zimního počasí. S nepříznivým počasím se lépe vyrovnali domácí hráči a v 63.min. navýšili svoji střeleckou bilanci Tomášem Borkem na 3:0.  Domácí po této brance měli utkání pod kontrolou. Čestný gól za hostující střelil v 72.min. záložník Martin Černý. Hlavní rozhodčí musel ve druhé půli udělit domácím dvě žluté karty. Celkový stav utkání skončil 3:1 pro Slavoj Bečov a ti si připsali důležité 3 body do tabulky. Svým vítězstvím se Slavoj mírně odrazil ode dna tabulky. Božíčany jsou po tomto kole na 9.místě tabulky.  



Sestavy


TJ Slavoj Bečov nad Teplou
P. Psohlavec [-] - J. Braniš [-] , L. Miko [-] , L. Havlovic [-] - M. Havlovic [-] (76. P. Berki [-] ) , V. Sivák [-] , P. Špak [-] , A. Limani [-] , M. Baláž [-] (46. T. Bílý [-] ) - E. Zelinka [-] (68. E. Bílý [-] ) , T. Borek [-]

SK Božíčany
J. Irlbek [-] - M. Škuliba [-] (86. M. Vimr [-] ) , S. Krupička [-] , M. Heřmánek [-] , I. Ficík [-] - J. Mládenec [-] , M. Žigár [-] , M. Černý [-] - M. Petr [-] - J. Rubáš [-] (71. M. Bajer [-] ) , M. Al Haboubi [-]

ŽK: 51. V. Sivák , 70. E. Bílý .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: Kozák Rudolf - BLÁHA Karel, FERKL Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.