Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 17:00

18.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Baník Pila potvrdila svoji jarní formu


0

     Jeden z lídrů tabulky TJ Baník Pila přivítala na svém hřišti Tj Sedlec a tento deklasovala 8:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

     Domácí tým Pily otevřel skóre již v 6.min., kdy se z protiútoku po levé straně prosadil domácí Vlastimil Šimůnek.  Pila měla po střeleném gólu mírně navrch, ale další branku do konce prvního poločasu nedala. Ve 35. min. hlavní rozhodčí utkání Rudolf Kozák udělil červenou kartu hostujícímu hráči Františku Petrovi a Sedlec zápas dohrával o 10-ti hráčích. Hostující tým si rovněž vytvořil ke konci poločasu gólovou šanci, ale střela neskončila v bráně. Stav utkání byl 1:0. 

      Do druhého poločasu nastoupili domácí s výhodou plného počtu hráčů. Baník Pila měl převahu, kdy tuto korunoval ve 37.min. Robert Vavřina. Pila svého soupeře tlačila, i když Sedlec měl také šanci, ale tuto nevyužil. V 55.min. po akci domácích navýšil skóre Vlastimil Šimůnek na 3:0. Domácí hráči si neustále drželi hráče Sedlece dál od své branky a skóre v 60.min  a v 64.min. navýšil kapitán Robert Vavřina na 5:0. Pila byla stále při chuti a další trefu v 68.min. zařídil Vlastimil Šimůnek. Domácí hráči nepolevili a zhruba za 12.min. v 80.min. přidal další gól do sítě hostujícího brankáře Michala Kašáka Adrian Bošiak.  Stav utkání byl 7:0. V 84. min. po vybojování míče ze strany hostů dal čestný gól Dalin Schönwalder. Poslední trefu za domácí  v zápasu zařídil po rychlé akci sniper Robert Vavřina v 86.min. Celkový stav utkání skončil jednoznačně pro domácí tým 8:1. 



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Pila
Jan Bojčuk (trenér): " Abych byl upřímný, tak první poločas z naší strany nebyl nic moc. Soupeř s námi hrál v tomto poločase vyrovnaný duel. Po přestávce jsem trošku v kabině zvýšil hlas a hra v druhém poločase byla z naší strany úplně jiná, což se také odrazilo na pěkném výsledku. Hostující hráči od nějaké 35. min. hráli o 10 lidech a to bylo také znát.Myslím si že kluci je fyzicky přehráli. Takže s výsledkem jsem spokojený."




Sestavy


TJ Baník Pila
P. Gábner [-] - J. Plic [-] , J. Duda [-] , M. Vavřina [-] , R. Vavřina st. [-] - J. Kalman [-] , R. Vavřina [-] , J. Habart [-] (76. J. Tišnovský [-] ) , A. Bošiak [-] - T. Verzich [-] (64. T. Kadera [-] ) , V. Šimůnek ml. [-]

TJ KSNP Sedlec
M. Kašák [-] - J. Janáček [-] , P. Kadlec [-] , F. Petra [-] , Š. Oncikr [-] - R. Patera [-] (46. T. Fenkl [-] ) , P. Krejsa [-] , J. Hofman [-] - D. Schönwalder [-] , M. Kováč [-] , L. Berger [-] -

ČK: 35. F. Petra .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Kozák Rudolf - BURDA Marek (N), KREJČÍ Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.