Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 15:00

17.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Senzační výhra Nejdku B na domácím hřišti proti Baníku Pila


Branky


0

Šestý tým v tabulce FK Nejdek senzačně vyhrál s první týmen Baníkem Pila na svém domácím hřišti o dva góly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas utkání obou týmů

Tým Nejdku přivítal na svém domácím hřišti první tým v tabulce baník Pila. Hosté v jarní části ješte nepoznali porážku a tak papírově byli jasným favoritem. Proti však byli domácí hráči a po mírném oťukávání ze začátku utkání střelil po akci první gól Robert Haas. Domácí hráči  a především fandové čekali další střelecké trefy. Tyto však ani z jedné strany nepřišly i když oba týmy si vytvořily několik šancí.  První poločas se přeléval z jedné strany na druhou, ale zhruba 70 přihlížejících diváků se do konce první půle gólu již nedočkala.

Domácí trenér a vedoucí mužstva v jedné osobě Manfréd Till mohl být s výsledkem více spokojený než hostující trenér Jan Bojčuk.

Šťastná ruka domácího trenéra při střídání rozhodla zápas

      Do druhého poločasu soupeři vlétli raketovým způsobem a již ve 47. min. po akci domácích skóroval kapitán Roman Rejcha. Stav utkání byl v této chvíli 2:0 pro domácí tým a bylo to milé překvapení pro domácí fanoušky. Po tomto inkasovaném gólu se však hostující hráči Baníku oklepali a zhruba po 2. min. střelil do sítě domácího gólmana Lukáše Pohana snižující branku z nařízené penalty osvědčený střelec Robert Vavřina. Stav utkání byl rázem 2:1 a hosté se mírně oklepali. Vývoj tohoto utkání po střelené brance se přeléval z jedné strany na druhou, obě mužstva si vytvořila několik šancí, ale kýžený gól se nedostavil. Domácí tým zvýšil svoji aktivitu a po akci hráčů se trefil v 62. min do sítě hostujícího brankáře Pavla Gábnera střídající hráč Jan Vašek. Domácí hráči  opět navýšili vedení o dva góly. Publikum se mohlo opět radovat po pěkné akci domácích, kdy další  střídající hráč Jakub Borůvka navýšil vedení na 4:1. Už to vypadalo, že domácí svůj tří gólový náskok nepustí, ale v 80. min byl proti úočník Vlastimil Šimůnek a snížil na konečných 4:2 pro domácí.

Po zbytek utkání již další branky nepadly a domácí tým se mohl zaslouženě  radovat ze své výhry nad jedním z lídrů této soutěže.

 



Ohlasy k zápasu


FK Nejdek B
Manfréd Till ( trenér ): Myslím si, že první poločas byl hodně vyrovnaný, obě mužstva mohla dát pár gólu, což se nestalo. No a druhý poločas dle mého názoru, byl z naší strany lepší, taky jsme měli více štestíčka. Podařilo se nám dát branky a to rozhodlo. Tři body s Pilou jsou velmi dobré.

TJ Baník Pila
Jan Bojčuk (trenér ): Naše mužstvo se nesešlo tak jako obvykle, chybělo pár kluků v sestavě. Domácí nehráli špatně, první poločas byl velmi vyrovnaný z obou stran. Kluci nedali dost šancí no a druhý poločas nás domácí se štěstím přestříleli. Myslím si, že nám chybělo to fotbalové štěstíčko, ale takový je fotbal. Musíme se z toho oklepat a soustředit se na další zápasy.



Sestavy


FK Nejdek B
L. Pohan [-] - M. Černý [-] (61. J. Borůvka [-] ) , R. Haas [-] (46. J. Vašek [-] ) , L. Šimonek [-] , K. Jílek [-] (73. J. Vosmek [-] ) , R. Rejcha [-] , J. Valvoda [-] , M. Halapej [-] , J. Rutrle [-] , T. Vaník [-] (53. M. Eliáš [-] ) , F. Rutrle [-]

TJ Baník Pila
P. Gábner [-] - R. Vavřina st. [-] , M. Vavřina [-] , K. Mourek [-] , J. Habart [-] - R. Vavřina [-] , A. Bošiak [-] , J. Plic [-] (46. T. Kadera [-] ) - P. Zrzavecký [-] , T. Verzich [-] , V. Šimůnek ml. [-]

ŽK: 53. F. Rutrle , 55. L. Pohan , 55. K. Jílek - 31. M. Vavřina .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Grůza David - BLÁHA Karel, FERKL Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.