0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

17.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březová si připsala důležité body na hřišti Sedlece


Branky


0

     Domácí tým Sedlec přivítal k sobotnímu utkání tým Březové. Očekávalo se vítězství domácího týmu, ale Březová byla proti a jediným gólem v utkání zvítězila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný stav v prvním dějství

     Březová oplatila Sedleci porážku z podzimního kola. Oba celky se navzájem dobře znají, kdy charakter hry v prvním poločase byl nerozhodně 0:0. 30 přihlížejících diváků sice vidělo na obou stranách několik akcí, ale ani z jedné z nich nepadl kýžený gól. Obě mužstva šli do kabin za nerozhodného stavu. Hlavní rozhodčí Botoš R. nemusel řešit hodně konfliktních situací, pouze jednou udělil žlutou kartu hostujícím.

V 58.minutě padla jediná branka utkání

     Ve druhém poločase byl obraz hry stejný jako v prvním dějství. Hosté mírně tlačili na pilu, kdy toto se jim v 58.min. vyplatilo a po akci střelil jediný gól utkání hlavou po rohovém kopu  David Štěpán. Po této brance se celkové skóre utkání až do konce nijak nezměnilo, ačkoliv si obě mužstva vytvořili náznaky šancí. Trenér hostujícího týmu Tomáš Beran mohl být s výhrou svých kluků na konci utkání spokojen. Celkový obraz zápasu byl podprůměrný.  

Březová si však touto výhrou poskočila do klidnějších vod středu tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ KSNP Sedlec
Milan Demjan (předseda ): Dle mého názoru podprůměrný zápas z obou stran, padnul jeden gól . Jinak zápas mizerné kvality. Náš tým nepředvedl zhola nic, soupeř si vypracoval několik šancí, potom z rohu skóroval a utkání dopadlo 0:1 pro hosty.

TJ Jiskra Březová
Tomáš Beran (trenér): Sestava našeho mužstva byla dobrá. Zápas si myslím , že byl spíše průměrný, Sedlec měl hodně málo příložitostí než náš tým. Kluci dali pouze jeden gól, který rozhodl celé utkání. Se 3 body jsem z venkovního hřiště spokojený.



Sestavy


TJ KSNP Sedlec
O. Vrba [-] - J. Budil [-] , J. Janáček [-] , F. Petra [-] , Š. Oncikr [-] - J. Hofman [-] - M. Kováč [-] , L. Berger [-] , D. Schönwalder [-] - A. Hruška [-] (46. R. Patera [-] ) , P. Bílý [-] (61. J. Bledý [-] )

TJ Jiskra Březová
- L. Havel [-] , M. Ploc [-] , M. Šiml [-] - D. Štěpán [-] , M. Richter [-] , J. Václav [-] , M. Skořepa [-] - M. Málek [-] , Z. Mudra [-] (90. D. Lévai [-] ) , L. Khodl [-] - K. Látka [-]

ŽK: 57. Š. Oncikr , 70. D. Schönwalder - 38. L. Havel .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Botoš Robert - KREJČÍ Zdeněk (N), TOŠNAR Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.