Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 15:00

17.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stružná na svém domácím hřišti prohrála


Branky


0

Domácí mužstvo po minulém prohraném kole si chtělo zlepšit proti Vojkovicím reputaci. Toto se však nepodařilo a Vojkovice jasně vyhrály a plně bodovaly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na góly vyrovnaný první poločas

     Jedenáctý tým tabulky TJ Stružná na svém hřišti přivítal páté Vojkovice a očekával se zajímavý zápas. Oba dva týmy minulé kolo prohrály, takže body by braly oba týmy.

Hosté však neponechali nic náhodě a skóre otevřel již v 8. min. Vojkovický hráč Petr Kocifaj. Domácí brankář Patrik Povinský,  byl proti střele tohoto hráče bezmocný. Další minuty prvního poločasu byly ze strany týmů bez inkasovaných branek.

Další branka v prvním poločase padla po akci domácího týmu, kdy zakončovatelem byl střelec Petr Janáček. Skóre utkání se pro domácí celek  srovnalo a utkání dostalo jiný rozměr. Obě mužstva si do konce prvního poločasu sice vypracovalo několik slibných šancí, ale kýžený gól ani na jedné straně nepadnul. Do přestávky byl tedy stav nerozhodný a 30 přihlížejících diváků se mohlo těšit na druhý poločas. 

Druhý poločas vyzněl pro hosty

     Do druhého poločasu nastoupili hráči obou týmu rozhodnuti zvrátit výsledek na svoji stranu. Hráči měli další příležitosti, ale brankáři týmů netahali žádné míče ze svých sítí.

Hostující hráči však měli více gólových šancí, kdy až v 70. min. po hezké akci opět skóroval střelec prvního gólu Petr Kocifaj. Po tomto střeleném gólu otěže utkání pevněji  svíralo hostující mužstva a začlo být více aktivní. Svoji vyšší aktivitu potvrdil hostující hráč Marek Matoušek střelou v 83. min. do sítě domácího brankáře. Stav utkání byl pro hosty 1:3.

Už to vypadalo, že tento stav vydrží do konce utkání, ale proti byl  hostující hráč Marek Matoušek , který v 88. min. navýšil svým zásahem skóre na 1:4 pro svůj tým.

Druhý poločas vyzněl lépe pro hostující celek, který si připsal do tabulky zasloužené  tři body  a opevnil si postavení ve středu tabulky. Trenér hostí mohl být tedy spokoj s výkonem svých hráčů.



Ohlasy k zápasu


TJ Stružná
Dotzauer Jan (trenér Stružná): Myslím si, že utkání a to hlavně v prvním poločase bylo vyrovnané. Měli jsme taky několik šancí, ale do přestávky jsme šli za stavu 1.1. Druhý poločas se více naklonil na stranu hostů, nám chybělo trošku to fotbalové štěstíčko. Soupeř nás přehrál a podržel si výsledek do konce zápasu.

TJ Vojkovice nad Ohří
Luboš Garaj (trenér Vojkovice): Dle mého názoru první poločas byl vyrovnaný, gólové přiležitosti byli na obou stranách, stav do přestávky byl 1:1. Druhý poločas byla jednoznačně naše záležitost, měl jsem plnou lavičku náhradníků, což domácí né. Myslím si, že kluci je potom fyzicky přehrávali, zasloužené tři body z našeho pohledu.



Sestavy


TJ Stružná
P. Povinský [-] - J. Cibulka [-] , J. Dotzauer [-] , L. Zbojan [-] , P. Rehák [-] , Š. Brančík [-] , M. Mitterpach [-] - P. Čurha [-] (58. M. Paško [-] ) , J. Šabata [-] (83. R. Sussmann [-] ) , T. Štěch [-] - P. Janáček [-]

TJ Vojkovice nad Ohří
M. Jakubík [-] - J. Petrus [-] , V. Kučera [-] (70. R. Kypta [-] ) , P. Kocifaj [-] (65. P. Denčev [-] ) , J. Gonda [-] (86. D. Verebely [-] ) , D. Azdamir [-] (55. J. Levko [-] ) , R. Petřík [-] , L. Garaj [-] (80. A. Pavlíček [-] ) , M. Matoušek [-] , T. Žlutický [-] , J. Menčík [-]

ŽK: 41. L. Zbojan .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Kozák Rudolf - RYPAR Daniel (N), MENČÍK Filip (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.