Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 15:00

16.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lídr z Karlových Varů opět vyhrál vysokým rozdílem.


0

     Druhý tým z tabulky Karlovy Vary na svém hřišti přivítal devátý tým Božíčany. Utkání se hrálo na umělém povrchu v Drahovicích za přítomnosti 45 diváků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hráči Varů rozhodli již v prvním poločase

     Domácí se pustili do hostů s vervou a již v 3.min. po pěkné akci otevřel skóre Miloš Gojkovič. V zápětí domácí navýšili své vedení brankou Milana Gojkoviče. Stejný hráč ve 14. a 25. min. se trefil do sítě hostujícího celku. Tento výsledek byl obraze kvalitní hry domácích. Jediný gól za hostující dal ve 32.min. Marcel Petr. Na konci prvního poločasu byl stav 4:1.

 

 

Ve druhém poločase bylo hotovo.

      Do druhého poločasu nastoupil domácí tým s odhodláním střelit další gól, což se také v 68.min. podařilo po střele Daniela Slakopera. Poslední branku střelil sniper Milan Gojkovič v 76.min. Tento hráč v tomto utkání zaznamenal 4 góly. Karlovy Vary potvrdily roli favorita v tomto utkání a ztrácí pouze 1 bod na první celek tabulky. 



Ohlasy k zápasu


FC Slavia Karlovy Vary B
Michal Holcman (kapitán K. Vary B): "Jednoznačně může potvrdit naší dobrou hru, především v prvním poločase jsme hostům moc šancí nedali, druhý už byl o něco horší. Výsledek je pro naše mužstvo super, chci aby jsme postoupili. Máme dobré mužstvo. Děkuji spoluhráčům za přístup."




Sestavy


FC Slavia Karlovy Vary B
M. Svoboda [-] (46. P. Němec [-] ) - M. Gojkovič [-] , L. Merkl [-] (88. M. Dojáček [-] ) , V. Sokulský [-] (51. P. Bitman [-] ) , M. Havlíček [-] - M. Holcman [-] , Z. Lhoták [-] (46. M. Švec [-] ) , P. Plechatý [-] (46. V. Sedláček [-] ) , Z. Skala [-] - M. Gojkovič [-] , D. Slakoper [-]

SK Božíčany
J. Irlbek [-] - M. Škuliba [-] , S. Krupička [-] - M. Žigár [-] , J. Mládenec [-] , M. Al Haboubi [-] - M. Petr [-] - J. Rubáš [-] , P. Melichar [-] (35. M. Vimr [-] ) , M. Černý [-] , M. Heřmánek [-]

Počet diváků: 45. Rozhodčí: Koudelka Tomáš - SALCMAN Miroslav (N), VIMR Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.