2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:30

15.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí tým plně bodoval.


Branky


0

     Sedlec přivítal ve druhém jarním kole hráče Vojkovic, kteří v minulém kole vyhráli nad svým soupeřem a proto se očekával vyrovnaný zápas obou mužstev.

 

     

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas rozhodnul J. Horváth.

Domácí celek, který se nachází ve vrchních patrech tabulky byl od začátku utkání  lepším týmem, což také ve 14. min. Jakub Horváth potvrdil prvním gólem do sítě hostujícího celku. Uvedené utkání bylo vyrovnané  i když domácí celek měl o něco více šancí, ale stav utkání se do konce prvního poločasu nezměnil.

Goly padaly ve druhém poločase.

       Po změně stran se obrázek z prvního poločasu opakoval, hráči obou celků hráli celkem pohledný zápas, ale bez kýžených gólů.  Už to vypadalo, že hráči domácího celku vyhrajou zápas pouze jedním zásahem, ale v 88. min. po akci domácích se trefil do sítě soupeře hráč  Lukáš Berger a stanovil celkové vítězství na 2:0.



Sestavy


TJ KSNP Sedlec
M. Flekáč [-] - J. Janáček [-] , R. Patera [-] , Š. Oncikr [-] - P. Bílý [-] (74. J. Osten [-] ) , J. Hofman [-] , J. Horváth [-] - M. Kováč [-] , D. Schönwalder [-] - J. Bledý [-] , L. Berger [-]

TJ Vojkovice nad Ohří
K. Orság [-] - J. Gonda [-] , R. Petřík [-] , L. Garaj [-] , J. Levko [-] , J. Menčík [-] , F. Jírava [-] , F. Menčík [-] (58. D. Verebely [-] ) , V. Kučera [-] , D. Azdamir [-] (74. R. Kypta [-] ) , J. Petrus [-]

ŽK: 71. Š. Oncikr .
Počet diváků: 43. Rozhodčí: Kvasnička Ladislav - DVOŘÁK Matěj, BLÁHA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.