Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 15:00

14.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jednoznačný průběh pro 1. FC Karlovy Vary B


Branky


15. L. Merkl , 31. M. Holcman , 33. Z. Skala , 36. D. Slakoper , 40. Z. Skala , 44. Z. Skala , 52. D. Slakoper , 53. M. Gojkovič , 65. P. Maňák , 65. D. Slakoper , 85. J. Lippert , 89. J. Hlavatý (vl.)
0

     Druhý tým z tabulky Karlovy Vary  přivítal hosty ze Stružné. Tento celek je ve spodní části a mohl pouze překvapit, ale to se nestalo. 

Utkání se hrálo na umělém povrchu a hráči z Varů nedali svému soupeři žádnou šanci a deklasovali hostující tým 12-ti góly. Poločas utkání byl 6:O.

Hatrickem se blýskli dva hráči a to Zdeněk Skala a Daniel Slakoper. Na hráčích domácího celku bylo znát, že jsou zvyklí na umělý povrch, což se také projevilo na celkovém skóre utkání. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FC Slavia Karlovy Vary B
M. Matejček - trenér: "Zasloužená výhra našeho týmu. Soupeř po 1. poločase , kdy výsledek byl 6:0, již neměl dostatek fyzických sil. Pochvala pro naše hráče za pěkný výsledek ."

TJ Stružná
Rypar - sekretář: "Dneska jednoduché hodnocení. Výrazná prohra se silnějším týmem. U našeho týmu je v součastné době velká marodka, nejsou lidi, musíme vhodně doplnit mužstvo."



Sestavy


FC Slavia Karlovy Vary B
M. Svoboda [-] - M. Havlíček [-] , M. Gojkovič [-] (48. P. Bitman [-] ) , L. Merkl [-] , V. Sokulský [-] (52. M. Dojáček [-] ) - Z. Lhoták [-] (46. M. Gojkovič [-] ) , V. Sedláček [-] (60. J. Lippert [-] ) , P. Maňák [-] , Z. Skala [-] - D. Slakoper [-] , M. Holcman [-] -

TJ Stružná
P. Povinský [-] - J. Cibulka [-] , T. Brančík [-] , J. Hlavatý [-] , P. Rehák [-] , J. Dotzauer [-] - M. Synek [-] , J. Švestka [-] , T. Štěch [-] , P. Janáček [-] - K. Brančík [-] -

ŽK: 40. P. Janáček .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Sapoušek Jáchym - SALCMAN Miroslav (N), SYNEK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.