2:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2016 15:00

14.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedlec sahal po výhře nad Bečovem.


Branky


0

     Na úvod jara zajel Sedlec do Bečova. Z první jarního gólu se radovali domácí útočník Zelinka - 1:0. Během dvou minut Sedlec srovnal, Dalin vypálil tvrdou ránu po zemi, gólman míč jen vyrazil a dobíhající Berger už neměl problém - 1:1. Sedleci patřilo zejména posledních 10 minut poločasu, ale kýžený gól nepřišel.

Domácí se konečně dostali k sedlecké brance, jejich záložník vystřelil  a brankář Flekač ji propustil . Druhou půli začal Sedlec dobře, když Dalin zatáhl míč po lajně, předložil Bergerovi a ten dal gól. Hlavní rozhodčí však odpískal spornou situaci jako ofsajd. V 55. min šel Berger sám na gólmana, ale míč si moc předkopl.  V 60.min. předvedl Sedlec ukázkový brejk, Dalin šel od půlky sám na gólmana, Psohlavec ho nestíhal, ostře fauloval a dostal jen žlutou kartu. V dalších minutách  domácí stoper  Psohlavec  v 70. min. zahrál hlavou špatný míč do vlastního vápna a hrající trenér Sedlece Osten už měl pohodlnou pozici - 2:2 . Aktivní Dalin, byl ve vápně sražen obráncem, rozhodčí to však jako penaltu neposoudil.

Výsledek se již nezměnil a týmy se rozešly smírně. 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Bečov nad Teplou
Jiří Špak, předseda klubu: Dle mého názoru zasloužená dělba bodů, i když Sedlec měl větší touhu po vítězství. V části zápasu bylo hodně emotivních chvil ze strany hostů.

TJ KSNP Sedlec
Milan Demjan, předseda klubu: Sedlec může být sice spokojen se slušnou hrou ale s výsledkem však v žádném případě. Ztracené dva body na hřišti soupeře.



Sestavy


TJ Slavoj Bečov nad Teplou
P. Psohlavec [-] - L. Havlovic [-] , J. Psohlavec [-] (57. J. Holzäpfel [-] ) , L. Miko [-] , J. Braniš [-] - M. Baláž [-] , T. Bílý [-] (80. P. Berki [-] ) , P. Špak [-] (50. M. Havlovic [-] ) , A. Limani [-] - E. Zelinka [-] (35. A. Psohlavec [-] ) , T. Borek [-] -

TJ KSNP Sedlec
M. Flekáč [-] - J. Janáček [-] , J. Budil [-] , F. Petra [-] , Š. Oncikr [-] - L. Tůma [-] (55. J. Osten [-] ) , P. Krejsa [-] , J. Hofman [-] - D. Schönwalder [-] , M. Kováč [-] , L. Berger [-] -

ŽK: 56. T. Borek , 62. J. Psohlavec .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Koudelka Tomáš - ŠPAK Jiří (N), KREJČÍ Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.