Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 16:30

15.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Potůčky třetí zápas v řadě nevyhrály.


Branky


0

Nadpis napovídá, že Potůčky boj v Pile nevyhráli. Museli se porvat s nedostatkem hráčů. Chyběly opory jako Grim Tomáš, Groh Petr a David Nádler. Jejich absence byla na hřišti velmi znát. Na druhé straně měli o hráče postaráno. Pila B byla podpořena posilami z A týmu, což Potůčkámům vzhledem k jejich vysoké absenci, udělalo ze zisku bodu nedosažitelný cíl. Na druhé straně se bodů nabažil Jakubal Pavel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté do Pily přijeli ve dvanácti hráčích, ze kterých bylo 100% pouhých jedenáct. Dvanáctý hráč na tom nebyl ještě dobře, ale do hříště se dostal. Pila posílená o hráče z A týmu, měla celý první poločas navrch. Snažili se míč držet na svých kopačkách a soupeři ho půjčovat minimálně. O první branku zápasu se postaral Jakubal Pavel, který v zápase byl velmi vidět. Potůčky na tom v prvním poločase nebyly tak zle. Ve dvacáté minutě dokonce zasadiliy svému soupeři vyrovnávací úder. Hostující rychlík Miroslav Šípek utekl domácí obraně a překonal domácího brankáře. Hosté si příznivý výsledek do konce poločasu neudrželi. Ve 29. minutě využil standartní situaci opět Jakubal Pavel.

Pět gólů stačí.

Hosté do druhého poločasu pustili svého jediného náhradníka. Po pauze odpočatí hosté opět dokázali udeřit. O vyrovnávací gól se znovu zasloužil Miroslav Šípek, který opět předvedl svojí rychlost. Skóre mezi týmy mezi Jakubalem Pavlem a Miroslavem Šípkem bylo 2:2. Jakubal se s remízou nehodlal smířit. Po deseti minutách vyrovnaného výsledku vstřelil svůj třetí gól a poslal domácí do vedení. Pavlovi Jakubalovi nestačili 3 góly ani 4, ale uspokojila ho až pátá branka, kterou se postaral o vítězství 5:2. Pavel Jakubal svůj úkol na hřišti splnil a v 81. první minutě předačasně opustil po červené kartě hřiště, která pošramotila jeho téměř dokonalý výkon. Pro hosty vyloučení přišlo moc pozdě a s výsledkem už nic nezmohli.



Ohlasy k zápasu



TJ Potůčky
Ladislav Mrázek.: Z tohoto zápasu jsem opravdu smutný a prohra mě velmi mrzí. Vše by mohlo být jinak, kdyby jsme se sešli v plné sestavě. Kluci také postrádají fyzickou vytrvalost.



Sestavy


TJ Baník Pila B
R. Hromádka [-] - K. Mourek [-] , P. Jakubal [-] , R. Vavřina st. [-] , V. Šimůnek st. [-] (46. A. Bošiak [-] ) , T. Jakubal [-] , P. Belbl [-] , R. Čapek [-] , T. Kadera [-] , L. Matoušek [-] , J. Rytíř [-]

TJ Potůčky
P. Jaroš [-] - Š. Pješčák [-] , R. Trojek [-] , Š. Trojek [-] , P. Kraus [-] - P. Chvapil [-] , M. Otradovec [-] , P. Malý [-] , J. Poliščuk [-] - M. Šípek [-] , J. Nýber [-] (46. M. Křivan [-] )

ŽK: 32. P. Jakubal . ČK: 81. P. Jakubal .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Granec Jan - MATOUŠKOVÁ Martina (N), NÁDLER David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Hájek 16 85:18 43
2 TJ RZ Abertamy 15 111:12 42
3 TJ Počerny 16 67:19 40
4 SC Stanovice 16 77:34 33
5 TJ "Budoucnost" Otročín 16 29:47 25
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Petr Čečák 27
2 Pavel Tvrdý 23
3 Tomáš Bahleda 23
4 Daniel Klimm 17
5 Michal Rudolský 14
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Jiří Klik 62 63,9% 1
2 Radek Hruška 55 53,4% 1
3 Venca Likeš 54 59,3% 0
4 Karel Chovánek 33 55,9% 1
5 Miroslav Liška 10 55,6% 1
Zobrazit celou tabulku