Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 14:00

15.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První Verušičky přišly o body!


0

Verušičky, favorité zápasu, asi by těžko před zápasem uvěřily, že v poločase půjdou ze hřiště se čtyřbrankovým nášupem. Po druhém poločase, který domácí dokázali vyrovnat, byly oba dva týmy šťastné, alespoň za bod. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

My se nebojíme.

Hosté se prvního týmu tabulky vůbec nezalekli. Do zápasu šli s hlavou nahoře a s tím, že domácím nedají nic zadarmo. Ovšem na výhru z hostujícího týmu asi málokdo pomyslel. Hosté měli lehkou převahu a štěstí na svých kopačkách. Dařilo se jim vše na co sáhli. Skóre otevřel Jakub Vonšovský, z rychlého brejku. Po prvním gólu štafetu převzal Jan Odlévák, kterou už nepředal. Do konce poločasu se proti prvnímu týmu tabulky blýsknul hattrickem. Hostům tam padlo prostě všechno. Hosté šli do šaten s vysněným výsledkem 4:0.

Bod bereme.

Cíl pro hosty do druhého poločasu byl jasný. Udržet čtyřbrankový náskok, což by nemusel být tak těžký úkol. Ovšem domácí Verušičky ve druhém poločase předvedly svojí kvalitu a soupeře doslova mučily. Domácím také pomohl dostatek hráčů na střídání, které všechny využili. Na druhé straně Bochova bylo přesně 11 hráčů, což cíl druhého poločasu výrazně ztěžovalo. Verušičky předvedly opravdu kvalitní výkon, kterým si vydobyly čtyři góly. Hostům už došly síly a byli rádi, že zápas skončil, a že si z něj můžou odvézt alespoň bod.



Ohlasy k zápasu



FK SMB Bochov B
Radek Záluský: Všechno nám tam dneska spadlo. Výsledek po prvním poločase byl krásný. S výhrou jsme moc nepočítali, a tak jsme rádi i za bod, který si ze zápasu odvážíme.



Sestavy


FK Verušičky
Š. Kvasnička [-] - K. Tvrdek [-] , F. Kubka [-] , L. Slivčák [-] , P. Kvasnička [-] (46. D. Šaradín [-] ) , A. Šindelář [-] , D. Tvrdek [-] , J. Berky [-] , J. Tomka [-] (46. J. Koscelník [-] ) , D. Eberl [-] , P. Kvasnička [-] (35. T. Masák [-] )

FK SMB Bochov B
M. Egert [-] - J. Gallšneider [-] - J. Odlévák [-] , J. Vonšovský [-] , D. Herman [-] , J. Peha [-] , P. Hebert [-] , K. Buxbaum [-] , P. Hazucha [-] , F. Duda [-] , F. Machala [-]

ŽK: 64. T. Masák , 76. J. Berky - 19. F. Duda , 42. J. Gallšneider , 59. K. Buxbaum .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Sakáč Jan - HIKL Jan (N), VODIČKA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.