2:1p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 15:00

14.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oloví dostalo utkání do penalt, v kterých pak Poříčí srazilo do kolen


Branky


0

O velké překvapení se postarali hráči z SK Oloví, kteří dokázali ve svém sobotním utkání proti favorizovanému Poříčí  na domácí půdě to nejdůležitější, a sice disciplinovanou hrou v defenzivě nepouštět soupeře do mnoha šancí a inkasovat zbytečné branky. Měli to však trochu zjednodušené tím, že do utkání nenaskočil Tomáš Reitmeier, který Baníku opravdu výrazně chyběl. Přesto však domácí v utkání chvíli prohrávali, ale na jedno inkasování ještě dokázali odpovědět, a tak dostali zápas až d penaltám, které následně dokázali vyhrát. Baník tak již podruhé v řadě ztratil dva body a před nejdůležitější částí sezóny trochu ovadá. To Oloví může být spokojeno s dalším skvělým výkonem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oloví drželo po půli s Poříčím krok

Oloví se už od začátku prezentovalo velmi smympatickou snahou a bojovností, kterou dokázalo vyšší fotbalovou kvalitu Královského Poříčí maličko umazat ahrálo se poměrně vyrovnaně. I když je pravdou, že hosté měli i tak více ze hry a vytvářeli si větší množstív šancí, ale olovská obrana byla velmi disciplinovaná a útočníci vepředu dokázali balón vždy ve vhodnou chvíli přidržet. A tak domácí dokázali se soupeřem stále držet krok a po první půli platil nerozhodný nepozměněný stav.

Na každé straně branka

Na začátku druhé půle se však podařilo hostům, respektive Štěpánu Dubajovi, vsítit, a dostat se tak do vedení. To dalo Poříčí velkou naději, že by se mohlo od soupeře odtrhnout a dojít si pro body, ale domácím se podařilo nakonec poměrně ještě včas vyrovnat, když dokázal balón dopravit do sítě Tomáš Havlíček. A tak se i nadále pokračovalo za vyrovnaného rozpoložení a stále opatrnější hry. Diváci se protío už žádné branky nedočkali a mohli se těšit z úspěchu v podobě dělby bodů a naděje na další bod při penaltách.

Poříčí nezvládlo druhý penaltový rozstřel v řadě

Poříčí se letos při penaltách zkrátka nedaří, což potvrdil také výsledek rozstřelu v utkání s Olovím, z nějž nakonec odjíždělo Poříčí, jakožto poražený tým. Oloví tak obrovský úspěch ještě vyšperkovalo a zaslouženě si tak došlo i pro druhý bod.



Ohlasy k zápasu


SK Oloví
Jakub Hofman (SK Oloví): My jsme úplně nepočítali s tím, že bychom mohli zvítězit, nebo alespoň uhrát tu remízu. Do utkání jsme šli oslabení, chybělo nám několik důležitých hráčů, a tak jsme chtěli jen uhrát dobrý výsledek. Je pravdou, že Poříčí mělo více ze hry, i když my jsme také hrozili nějakými protiútoky. Myslím, že klíčové bylo naše nasazení a naha, kterými jsme si uhráli tu remízu a následné vítězství.

Baník Královské Poříčí B
Baník Královské Poříčí: Královské Poříčí se k utkání zatím ještě nestačilo vyjádřit.



Sestavy


SK Oloví
P. Lupták [-] - P. Trávníček [-] , L. Doboš [-] - M. Erps [-] , D. Ďásek [-] , D. Hilko [-] , T. Havlíček [-] - L. Svitič [-] - J. Hofman [-] , T. Nestrojil [-] , D. Bock [-]

Baník Královské Poříčí B
M. Zimmel [-] - V. Číž [-] - T. Král [-] , V. Petráček [-] (46. O. Petráček [-] ) , J. Vaculovič [-] , M. Krček [-] , M. Harvánek [-] , J. Malášek [-] , V. Friml [-] , Š. Dubaj [-] , J. Miksa [-]

Počet diváků: 30. Rozhodčí: Topinka Jiří - ŠTĚTINA Richard (N), TUSCHINOVSCHI Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.