Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:30

13.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krásno rozhodlo s Olovím už v první půli


0

Velmi dobrým výkonem se může pyšnit po sobotním utkání proti lídrovi tabulky Oloví, které sice trochu zaspalo v první půli, ale v té druhé soupeře dokonce i přehrávalo a bylo schopné s ním hrát rovnocennou partii. Na body už však nemělo šanci dosáhnout, protože nezachytilo úvod utkání, ve kterém rychle inkasovalo dvě branky a později ještě třetí. Poprvé v letošním roce se trefil také Lukáš Šereda, který se postaral o úvodní trefu utkání a první trefu Krásna v roce 2016. Krásno může ale především těšit drobné zaváhání Lomnice, která získala ve Svatavě pouze dva body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krásno mělo skvělý začátek

Baník se ihned od první minuty vrhl do útoku a tlačil se bezhlavě za první brankou sezóny, což rychle přineslo své ovoce, když nedokázal v páté minutě olovský obránce odkopnout míč, který záhy dorazil do branky Lukáš Šereda. Už o pár minut déle se nevíc podařilo ještě zvýšit Wolfgangu Lorenzovi a domácí měli skvěle nakročeno k prvnímu tříbodovému zisku sezóny. Oloví se pak sice dokázalo ještě výrazně zlepšit, zejména pak obrana se konečně dostala na chvíli do klidu, aby se mohla zformovat a začít od začátku, což se jí skvěle povedlo. Přesto Krásno ještě dokázalo ještě své vedení navýšit, když ve třiadvacáté minutě trefil balón perfektně z voleje do branky po rohovém kopu Roman Schlossbauer ml.. Po zbytek poločasu už Krásno udrželo svého soka na uzdě a své tříbrankové vedení si udrželo.

Oloví Krásno přehrálo a druhou půli ovládlo

Krásno ve druhé půli mírně polevilo a Oloví se začalo více dostávat do hry a dokonce Baník i mírně přehrávalo. Šnace sice byly stále na obou stranách, ale více ze hry měli prostě hosté. Ti dokázali Krásno dokonce několikrát dostat pod tlak a nakonec v pětasedmdesáté minutě vytěžili ze své snahy i branku, když se pokusil otestovat brankářovu pozornost Lukáš Svitič, který vypáli asi z devaceti metrů a ono to zrovna vyšlo. Na více se už ale Oloví po střelecké stránce nezmohlo a nakonec prohrálo 1:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Krásno
Miloslav Homolka (Baník Krásno): Nám se podařil výborně vstup do utkání, ve kterém jsme si zajistili vysoké vedení. Oloví to však překvapivě vyburcovalo k lepšímu výkonu a dokázali srovnat zápas, přičemž ke konci utkání byli nejspíš dokonce i lepší. Takže já jsem spokojený jen s první půlhodinou hry, ale jak říkám, Oloví se poté výrazně zlepšilo a bylo to pro nás už těžší.

SK Oloví
Jakub Hofman (SK Oloví): Krásno nás zpočátku zaskočilo svým tlakem a my jsme jim dovolili našimi chybami vsítit dvě branky. Pak jsme sice dostali ještě jednu branku, ale poté jsme začali lépe bránit a na všech pozicích jsme získali více sebevědomí. Ve druhé půli už Krásno asi trochu polevilo a my jsme ho dokonce začali trochu přehrávat. My jsme z toho vytěžili jeden gól a myslím, že jsme druhou část utkání zaslouženě vyhráli a minimálně s ní můžeme být spokojení.



Sestavy


TJ Baník Krásno
M. Košťál [-] - R. Trnka [-] , J. Husák [-] , W. Lorenz [-] , R. Schlossbauer ml. [-] (65. T. Pinc [-] ) , L. Šereda [-] , V. Kvapil [-] , K. Václavík [-] , P. Poplštejn [-] , P. Michalec [-] , K. Šereda [-]

SK Oloví
P. Lupták [-] - L. Doboš [-] , P. Trávníček [-] , T. Peleška [-] - D. Hilko [-] (80. A. Krämer [-] ) , T. Havlíček [-] , D. Ďásek [-] - L. Svitič [-] - M. Kapuš [-] , J. Hofman [-] , S. Benešovský [-]

Počet diváků: 60. Rozhodčí: Varga Marian - BEJČEK Rostislav (N), MIČ Vlastimil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.