2:3p.
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 15:00

11.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jindřichovice vyplenily Oloví, domácím zůstal pouze bod


Branky


2

Na trváníku v Oloví se v sobotu strhla přímá mela o sedmé místo. A přesně tak, jak již napovídaly papírové předpoklady a smotná pozice týmů v tabulce, bylo utkání velmi vyrovnané. Jindřichovice sice na půdě soupeře dvakrát vedly, ale domácí se do zápasu pokaždé dokázali vrátit a nakonec dovedly utkání k remíze, se kterou asi po tak vyvedených výkonech z předchozích kol asi nebudou úplně spokojeni. Navíc k tomu měli i méně štěstí i v závěrečné dovednostní disciplíně, která nakonec o všem rozhodla, a tak nakonec přišli také o sedmou příčku. Toto utkání však bylo beztak už takovou pouhou přípravou na nadcházející část sezóny, ve které již půjde o víc.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jindřichovice měly v první půli navrch a také dvakrát vedly

Hosté načaly sobotní duel skvěle. Už v páté minutě se defenzivou domácích prohnali Surový a Petr Fojtík, kteří si několikrát vyměnili balón, až jej nakoenc druhý jmenovaný pslal rovnou do sítě. Poté se hra trochu vyrovnala, a když udělal hostující gólman chybu vyŕovnalo se po zásahu Tomáše Nestrojila také skóre. Od té doby už však měli navrch hosté, kteří neustále dokázali domácí tým přečíslovat a vytvářeli si mnoho šancí. Nakoenc ale za celý zbytek poločasu dokázali využít jen jediné z nich, když se prosadil Tomáš Havlík. Po první půli tak vedly Jindřichovičtí, kteří měli skvěle nakročeno k výhře v souboji o sedmou příčku.

Oloví se na vyrovnání hodně nadřelo, ale dočkalo se

Oloví se však ve druhé polovině dokázalo výrazně zlepšit a svého soupeře nyní přehrávalo. Dokázalo se pohlednou hrou prokombinovat jeho defenzivou a vytvářelo si obrovské množství šancí. Dlouho to však vypadalo, že se snad nedokáže už ani prosadit, a že i přes dobrý výkon nedosáhne v utkání na body. To ale nakoenc v osmadesáté minutě dokázal změnit David Hilko, který balón doslova dotlačil až za brankovou čáru, čímž vyrovnal, a na poslední chvíli tak poslal zápas do penaltového rozstřelu.

Penalty ovládly Jindřichovice

Diváci v Oloví byli svědky velmi vyronvaného penaltového rozstřelu, ve kterém se ale nakoenc dařilo více celku Jindřichovice, který dokázal z pěti pokusů využít tří, což Oloví nedokázalo a trefil ose nakoenc pouze dvakrát, čímž přenechalo druhý bod soupeři a stejnětak tedy nakoenc i sedmou příčku.



Ohlasy k zápasu


SK Oloví
Daniel Bock (Sport Klub Oloví): Jindřichovice byly v první půli lepším týmem. Oproti nám dokázaly skvěle sbírat veškeré balóny. Naše záloha nedokázal udržet míče a ony chodily do rychlých přečíslení. Toho dokázaly využívat a vytvořily si mnoho šancí, ale naštěstí využily jen dvou. Ve druhé půli jsme hru zlepšili a kombinační hrou jsme dokázali soupeře přehrávat, ale nemohli jsme se stále prosadit a vyrovnat na 2:2. To se nám nakonec ale se štěstím podařilo. Na penalty měli ale hosté více štěstí a získali druhý bod.

FK Jindřichovice
Martin Suchan (FK Jindřichovice): Utkání to bylo vyrovnané. S dvěma body jsme jistě spokojení, sice jsme chtěli zvítězit za tři body, ale nedokázali jsme vedení udržet. Myslím ale, že remíza je spravedlivá.



Sestavy


SK Oloví
P. Lupták [-] - P. Trávníček [-] - T. Havlíček [-] , D. Hilko [-] (85. A. Krämer [-] ) , M. Erps [-] - L. Svitič [-] - T. Peleška [-] (70. F. Hrubec [-] ) , S. Benešovský [-] , J. Hofman [-] , T. Nestrojil [-] (46. L. Doboš [-] ) , D. Bock [-]

FK Jindřichovice
L. Kasl [-] - K. Zicha [-] , K. Surový [-] , J. Lavrenčík [-] , T. Havlík [-] , P. Fojtík [-] , P. Horvát [-] (46. E. Fojtík [-] ) , M. Truhlář [-] , L. Rehák [-] , J. Fujan [-] , P. Rau [-]

ŽK: 30. D. Bock .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: KUCHTA Radek - MIČ Vlastimil (N), LAVRENČÍK Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
21. 4. 2016 08:32
Hráč, Administrátor klubu, Fotograf - SK Oloví | Karlovarský | Sokolov
Utkání se sehrálo ne za moc příznivého počasí, kdy i přes to na utkání dorazili sklaní fandové. Přislibem bylo to že se hraje o 7 příčku, kdy před utkáním na tom byly oba celky bodově stejně.

Vstup do utkání jakož to celý první polačas byl na tom lépe tým Jindřichovic. Tento hrozil zejména rychlím přečíslením po zrátách našeho mužstva, kdy hned jednu z prvnívh a to v 5. miutě dokázal P. Fojtík (hráč Jindřichovic) promenit a jeho tým šel do vedení 1:0. Oloví se nedařilo, kdy zejména nedokázao udržet míč na svých kopačkách, přičemž zálaha a útok nebyli schopní si dobře nahrávat a tak se valili útoky Jindřichovic na naší bránu. Kdžy už se podařilo týmu Oloví dostat na dostřel branky Jindřichovic, tak nic kloudného nevymyslel. Ovšem i tak vyrovnal, kdy po hrubé chybě golmana Jindřichovic, který odkopl balon jen k našemu útočníkovi Tomášovi Nestrojilovi, který dokázal holmana Jindřichovic překonat a srovnal tak stav na 1:1. To právě běžela 15. minuta. Tým Jindřichovic ale od své hry nepolevil, kdy stále přečísloval při protiútocích naší obranu. Zásluhou kapitána pak šel ve 20. minutě do vedení 2:1. Do poločasu měl tým Jindřichovic ještě několik šancí, kdy ale žádnou už neproměnil.

Po poločasové přestávce se hra trochu změnila, kdy snad hráči Oloví v přestávce vypili živou vodu a hned to bylo na hřišti znát. Hráči týmu Oloví bojovností a snahou po celý druhý poločas srovnali v 80 minutě s Jindřichovicemi krok, kdy z poza šestnáctky vystřelil na bránu Maxim Erps, kdy jehu ránu vyrazil brankář Jindřichovic a k odraženému balonu se dostal David Hilko, který svou zarputilostí a buldočí povahou dostal míč až do brány. Tým Oloví měl ještě šanci strhnout vítězství na svou stranu, kdy si ale zřejmě veškeré štěstí již vybral a po 90 minutách museli o vítězi rozhodnout pokutové kopy.

Tentokráte je lépe zvládl tým jindřichovic. A tak získal druhý bod a také sedmou příčku. Oba tými se letos ještě potkají dvakrát ve skupině o šesté místo a tak se diváci můžou těšit na další utkání, ve kterém snad bude lepší náš tým, který se chce porvat o 6. příčku.
13. 4. 2016 21:28
Hráč, Administrátor klubu, Fotograf - SK Oloví | Karlovarský | Sokolov
Všechny fanoušky týmu SK Oloví tímto zvu ke shlédnutí mistrovského utkání mezi týmem SK Oloví a Jindřichovic, kdy výkop je dne 16.4.2016 v 15hodin na hřišti v Oloví

Za SK Oloví Daniel Bock