Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

10.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Restart soutěže byl zahájen v Chodově


Branky


6. L. Rau , 21. J. Smolka , 23. J. Smolka , 41. R. Jesipčuk st. , 41. P. Jankovský , 62. P. Binias , 74. D. Hilko (vl.) , 89. J. Smolka - 65. L. Svitič , 80. D. Ďásek
0

Na hřiště chodovského Spartaku dorazil v sobotu odpoledne tým SK Oloví, který na sedmém místě ještě odhodlaně číhá, zda ještě dostane svou příležitost pro boj o místo v prestižní první pětce. Na chodovském trávníku však tuto svou cestu nenačali Olovští zrovna nejlépe, už od šesté minuty totiž prohrávali, a když v poločasové přestávce ztráceli už pět branek, bylo vše téměř jisté. Ve druhé pětačtyřicetiminutovce sice ještě dvakrát skórovali, ale Chodovu nakonec podlehli 2:8. Teď tak musí doufat v zaváhání Jindřichovic, aby se udrželi na svém sedmém místě. To Spartak se minimálně do nedělního utkání Starého Sedla posouvána čtvrtou příčku. Ostatní zápasy desátého kola jsou na programu až během Velikonoční neděle.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oloví první poločas zaspalo

Oloví se od první minuty nezdálo být úplně ve své kůži. Spartak nehodlal nechat nic náhodě a okamžitě se vrhnul do útoku, aby toho, co možná nejlépe, využil. A tak se na první jarní branku nemuselo v Chodově dlouho čekat. Již v šesté minutě se o ní postaral Břetislav Benda, který z velkého vápna gólmana hravě prostřelil. To dostalo chodovského favorita na koně a od té doby byl Spartak k nezastavní a zhruba ve dvacáté minutě už zařídil týmu náskok dvou branek Jakub Smolka. Tento stav však dlouho nevydržel, během několika málo minut se totiž Jakub Smolka ozval podruhé a to už měli domácí velmi slibný náskok. Když v závěru poločasu ještě definitivně setli soupaři hlavu Petr Jankovský a Radek Jesipčku st., každý jedním zásahem, bylo o výsledku předem rozhodnuto. 

Chodov polevil a Oloví se dokázalo trochu zvednout

Druhou polovinu už provázelo poklidnější a uvolněné tempo. O výsledku bylo rozhodnuto, a tak už si oba týmy jen užívaly fotbalu, takže se do hry daleko více dostávalo konečně také Oloví. Nejprve sie ještě navýšil již na 6:0 Petr Binias, ale poté už přišel čas pro hosty, když na chodovské vsítění zareagoval stejným dílem Lukáš Svitič, který tak jako první překonal chodovského brankáře Raua. Ve čtyřiasedmdesáté minutě však nechtíc sklepl balón do vlastní sítě David Hilko, který tak vrátil domácím jejich šestibrankové vedení. A o branky nebyli diváci ochuzeni ani v poslední desetiminuovce, kde nejprve opět snížil na rozdíl pěti branek Daniel Ďásek, ale v poslední minutě završil utkání asi nejhezčí brankou a zároveň svým hattrickem Jakub Smolka, ten si nejdřív vyměnil balón s Jesipčukem, který mu jej poslal vzdušným pasem do vápna, a on jím zvoleje rozvlnil naposledy Grochalovu síť.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Chodov B
Jiří Andrš (Spartak Chodov): My jsme spokojení, sice opět musel v brance zaskočit hráč z pole, ale žádné chyby neudělal, a my jsme si zaslouženě došli pro tři body, pro které jsme si od začátku šli. V první půli jsme v pohodě dirigovali hru, hosté nastoupili ve velmi omlazené sestavě a naši zkušení borci šikovně kontrolovali hru. A pak už jsme to jen v klidu dohráli.

SK Oloví
Jakub Hofman (SK Oloví): My jsme do Chodova nejeli s žádným vysokým očekáváním, věděli jsme, že proti nám stojí velmi silný soupeř a budeme to mít hodně těžké a především jsme z toho chtěli vyjít se ctí a při nejlepším i urvat nějaký ten bod. Ale tentokrát to prostě nešlo, Chodov byl jasně lepší, běhavější a utkání měl pod kontrolou. Myslím, že soupeř vyhrál zaslouženě a nás jen mrzí, že jsme mu nebyli zdatnějším soupeřem.



Sestavy


TJ Spartak Chodov B
L. Rau [-] - B. Benda [-] , J. Frána [-] , M. Boči [-] , J. Smolka [-] , R. Jesipčuk st. [-] , J. Pinc [-] , P. Jankovský [-] , P. Macák st. [-] , V. Dučinský [-] (26. P. Binias [-] ) , J. Jiroušek [-]

SK Oloví
M. Grochal [-] - T. Peleška [-] , P. Trávníček [-] , R. Štětina [-] - D. Ďásek [-] , M. Erps [-] , D. Hilko [-] , T. Havlíček [-] - L. Svitič [-] , T. Nestrojil [-] - J. Hofman [-]

ŽK: 31. M. Erps .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Topinka Jiří - POJAR Josef (N), HOFMAN Rudolf (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.