Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2016 15:00

13.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nezastavitelný Douša rozstřílel Smolivec


Branky


0

Úžasná přestřelka byla k vidění na hřišti Hradce, kam zavítal Starý Smolivec. Ano, nenechte se zmást, skutečně tomu tak bylo, byť oficiální zápis tvrdí opak. Hrdinou utkání se stal Matěj Douša, který se díky čtyřem gólům nejen vyšvihl mezi nejlepší střelce ligy, ale hlavně pomohl svému týmu s návratem na druhou příčku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólové hody v první půli

Do utkání vstoupil aktivněji Hradec. Z obrovské herní převahy však vytěžil vedení až v 16. minutě. Poprvé o sobě dal vědět Matěj Douša, kterému před odkrytou branku přesně přihrál René Fisher. Smolivec se však vrátil do zápasu o šest minut později zásluhou krajního záložníka Tomáše Bejčka, který si při rohovém kopu přesně našel volné místo na zadní tyči. Trestuhodná chyba obrany, kterou však trenér, a novopečený táta, Tomáš Kodera pokárat nemohl, neboť byl zrovna na cestě na Letnou, kam se vydal podpořit svou oblíbenou Spartu. Kdyby věděl, s jakou náladou se bude vracet domů...

 

Ale zpět k zápasu. Dobře hrající hosté (fakticky však domácí, jak už jsme si řekli) se zásluhou Ondřeje Lihma opět dostali do vedení. Přihrávajícím byl tentokrát nesobecký Douša. A v 38. minutě bylo v řadách favorita ještě veseleji. Prázdnou branku nemohl minout Matěj Douša, který si tak připsal již druhý velice podobný gól. Jak z minima vytěžit maximum předvedli hráči Smolivce korigující trefou do šaten. Ve veliké formě hrající Dušan Štutika proměnil přímý kop po faulu na Jiřího Šímu (ten tou dobou asi spíš přemýšlel, zda to s dodržováním pitného režimu přes noc přeci jen nepřehnal), když rychlým rozehráním překvapil brankáře Posledního.

 

 

Opět stejný poločasový stav

Podobný obraz hry byl k vidění i po změně stran. Smolivci se nedařila obranná činnost, Hradci také ne. Remízový stav zařídil po hodině hry Tomáš Bejček. Svůj druhý gól přidal pro změnu hlavou. Prakticky hned z rozehrávky se ale vedení opět přiklopilo na stranu domácích (pozor, pozor - Hradec!). Hattrick po pohledné kombinaci se střídajícím Vojanem Höferem dokonal nezastavitelný Matěj Douša. Třetí gól do odkryté klece, ten kluk vážně ví, kam si stoupnout! Do většího trháku odskočili hradečtí v 72. minutě. Snad ani nemusím říkat, kdo byl autorem trefy, ale pro ty méně všímavé přeci jen prozradím, že střelu k tyči vyslal Matěj Douša.

 

Zdramatizování přišlo v 77. minutě z kopačky Dušana Štutiky. Více už hosté (však vy víte kdo) nestihli. Naopak, po své chybě musel ještě jednou lovit míč ze své sítě Roman Karlík, když nahrál atakujícímu Jiřímu Kaplanovi. Konečný výsledek 6:4 pro Hradec prozrazuje, že sedmdesátka diváků se opravdu nenudila.



Ohlasy k zápasu


SK Starý Smolivec B
Dušan Štutika, záložník Starého Smolivce: "Soupeř nás od začátku přehrával, byli na tom technicky o třídu líp než my. Ale myslím si, že jsme neodehráli vůbec špatné utkání, i když jsme přijeli v takové slepené sestavě. Škoda, že jsme nedosáhli na body. Jinak musím říct, že byl dobrý pocit hrát na tak suprovém pažitu."

SK Hradec 1946 B
Radoslav Švarc, obránce Hradce: "Do utkáni jsme vstoupili aktivněji a od začátku jsme hráli spíš my. Z herní převahy jsme však vytěžili málo, a vždy, když jsme vedli, tak soupeř dokázal zareagovat a vstřelit nám gól. V kabine o půli jsme si řekli, že musíme využívat víc šancí, ale na hřišti to vidět moc nebylo a v neproměňování se pokračovalo. Nakonec to dobře dopadlo. Myslím, že jsme zaslouženě vyhráli."



Sestavy


SK Starý Smolivec B
R. Karlík [-] - V. Fiala [-] , V. Spour [-] , D. Šíma [-] , R. Ostříž [-] - J. Šíma [-] - - D. Štutika [-] , P. Smažík [-] , T. Houlík [-] , J. Beneš [-] (73. M. Krejčí [-] ) , T. Bejček [-]

SK Hradec 1946 B
T. Poslední [-] - L. Varga [-] , R. Švarc [-] - Š. Kundrata [-] (46. V. Höfer [-] ) , O. Lihm [-] , J. Hrdina st. [-] , J. Kaplan [-] - R. Fisher [-] (46. S. Calpak [-] ) - M. Douša [-] , K. Výrut [-] , J. Šubrt [-]

Hráči zápasu: T. Bejček - M. Douša .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Křen Jiří - NACHTMAN Václav (N), KAŠE Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.