Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 13:30

14.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velká Losenice potvrdila výhrou čtvrté místo v tabulce


Branky


0

Velká Losenice potvrdila výhrou 4:2 nad Jívovím čtvrté místo v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velká Losenice vedla o branku

V posledním kole IV. třídy skupiny A se utkali v tabulce čtvrtí domácí fotbalisté Velké Losenice a šestá rezerva Jívoví. Hrálo se hodinu po poledni za velkého vedra a domácí byli v zápase přeci jen favority. Začátkem zápasu předváděli domácí pohledný kombinační fotbal. Kdy hned v úvodu vstřelili branku. Autorem vedoucí branky byl ve 3. minutě Neubauer Tomáš - 1:0. Jívoví dokázalo na gól domácích odpovědět, kdy David Dřímal nedal brankáři Marku Fišarovi šanci - 1:1. První část zápasu  se především odehrávala na půli Jívoví. Velká Losenice si vytvářela spoustu šancí, které mohly skončit gólem, ale bohužel je Losenice nedokázala proměnit, a tak končily buď mimo bránu nebo v rukách brankáře Michala Štryncla. Před koncem první půle domácí zvýšili svůj náskok Radimem Kasalem, a tak se šlo do kabin za stavu - 2:1.

Velká Losenice rozhodla v závěru

Začátkem druhé poloviny zápasu Velká Losenice přestala hrát. Tým Jívoví si začal vytvářet šance, které především kombinačně rozehrával František Uhlíř. Po chvíli dokázali hráči z Jívoví srovnat stav na 2:2, kdy přidal v 63. minutě svůj druhý gól David Dřímal. Jenže domácí se vzpamatovali a dokázali přidat do konce zápasu další dvě branky. Nejprve ztrhl vedení na stranu domácích v 77. minutě Petr Bureš - 3:2. Rozhodnutí zápasu pak udělal v 89. minutě Jiří Zach, který nedal po brejku Štrynclovi šanci - 4:2. Sezónu tak domácí Velká Losenice končí na čtvrtém místě, hosté z Jívoví B na sedmém místě, jestliže v zítřejším zápase nevyhraje rezerva Bobrové v Polničce.



Ohlasy k zápasu


TJ Velká Losenice
Radim Kasal: Z naší strany se nám v tomto zápase podařilo udržet 4. místo v tabulce, takže jsme mohli být s výsledkem spokojení.

FC Santus Jívoví B
Michal Štryncl: Na dnešní zápas jsme se nedokázali pořádně sejít. Na střed zálohy musel jít trenér Áčka František Uhlíř, který mimochodem předváděl skvělý výkon. Zápas se nám podařilo 2 krát srovnat, ale později hosté přidali další 2 branky, na které jsme nedokázali odpovědět. Zasloužená výhra domácích.



Sestavy


TJ Velká Losenice
M. Fišar [-] - J. Molík [-] (63. P. Zástěra [-] ) , J. Augustin [-] , M. Mokrý [-] - T. Neubauer [-] (35. D. Škarka [-] ) , J. Grodl [-] (67. J. Zach [-] ) , Z. Pospíchal [-] - R. Kasal [-] (46. P. Bureš [-] ) - T. Baránek [-] , D. Králíček [-] (46. J. Králíček [-] ) , P. Kamarád [-]

FC Santus Jívoví B
M. Štryncl [-] - J. Pohanka [-] , J. Zachara [-] , D. Mrázek [-] , L. Dřímal [-] - J. Hošek [-] , D. Dřímal [-] , S. Krejčí [-] , F. Uhlíř [-] - V. Uhlíř [-] , M. Špaček [-]

ŽK: 50. P. Kamarád , 56. P. Bureš - 28. M. Špaček .
Hráči zápasu: F. Uhlíř .
Počet diváků: 36. Rozhodčí: MYŠKA Roman - PÁTEK Josef (N), LÁZNIČKA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.