Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 10:00

13.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohdalov B nasázel Jívovskému Béčku třináct kousků a postupuje do III. třídy


Branky


8. R. Henzl , 18. J. Vytlačil , 25. J. Neuman (p.) , 33. J. Promberger , 36. L. Hanych , 58. L. Novotný , 61. L. Novotný , 64. R. Henzl , 67. R. Henzl , 71. L. Novotný (p.) , 74. J. Vytlačil , 87. J. Šustr , 88. M. Řepa
0

Rezerva Bohdalova věděla, že případné vítězství nad Jívovím B znamená postup, což se jejich hráčům povedlo a po zápase se mohlo začít slavit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas přinesl pět branek

Dnes dopoledne se za velmi teplého počasí odehrál důležitý zápas pro rezervu Bohdalova, protože pokud by fotbalisté Bohdalova získali tři body, zajistili by si postup do III. třídy. V tabulce patřilo před výkopem utkání domácím fotbalistům šesté místo. Bohdalov, který minulý týden podlehl v domácím prostředí Polničce, byl i nadále na její špici. Domácí, jestli že chtěli ještě pomýšlet na třetí příčku v tabulce, museli soupeře překvapit, jak se to povedlo zmiňované Polničce. Na dobře připraveném hřišti a za krásného počasí to dnes byl jednostranný zápas. Rezerva Jívoví šla do zápasu bez nasazení a chuti po vítězství. Byl to jednostranný zápas ze strany Bohdalova, nebylo co řešit. První poločas nasázeli fotbalisté Bohdalova pět gólů a bylo po zápase. V prvním dějství se tak trefilo pět různých střelců a do druhého poločasu šli domácí s tím, odvrátit se rýsující debakl.

Ve druhé půli padlo dalších osm branek

Už  po přestávce v kabinách si bohdalovští nesli k lavičce láhve se šampaňským, o postupu nebylo pochyb. Druhou půlku přidali hosté dalších osm branek a vyhráli tak největším rozdílem v historii rezervy Bohdalova. Konečné skóre - 0:13. Po závěrečném hvizdu tak propukla radost, stříkalo šampaňské a křičel se vítězný pokřik. Příští týden se tak stane poslední kolo jen formalitou a očekávaný souboj Bohdalova s Bohdalcem již nebude s očekávaným postupovým nábojem. Jívovské Béčko ukončí sezónu ve Velké Losenici, kde se bude hrát o čtvrtou příčku tabulky.  


Ohlasy k zápasu


FC Santus Jívoví B
Rostislav Novotný: Gratuluji soupeři k vítězství a postupu do III. třídy.

Sokol Bohdalov B
Jaroslav Neuman: Hodnotit zápas dnes neubudu. Chci poděkovat všem, co se podíleli na celé sezóně, postup jsme si zasloužili. Poděkování určitě patří trenérovi našeho áčka Tomášovi Doležalovi, který vede naše tréninky a hlavně tréninky, které nám něco dávají a baví nás (doufám, že mi za tu chválu něco šoupne (smích) ) No a my jdeme slavit . Na závěr bych chtěl poděkovat všem našim fanouškům, kteří nás přijeli podpořit, vážíme si toho.



Sestavy


FC Santus Jívoví B
M. Štryncl [-] - Z. Šoukal [-] , J. Pohanka [-] , D. Mrázek [-] , M. Žejšek [-] - M. Kubiš [-] , J. Nedoma [-] (46. P. Částek [-] ) , M. Šoukal [-] - V. Uhlíř [-] - L. Dřímal [-] , M. Mach [-]

Sokol Bohdalov B
R. Velín [-] - J. Neuman [-] , R. Pejchal [-] , V. Novák [-] , B. Křesťan [-] (46. L. Šerejch [-] ) - J. Vytlačil [-] - J. Promberger [-] - L. Novotný [-] , R. Henzl [-] (68. J. Šustr [-] ) , J. Šimek [-] (46. O. Prokeš [-] ) , L. Hanych [-] (59. M. Řepa [-] )

ŽK: 24. D. Mrázek - 25. J. Neuman .
Hráči zápasu: L. Novotný , J. Vytlačil , R. Henzl .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: INVALD Lukáš - LÁZNIČKA Josef (N), TŮMA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.