0:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 10:00

12.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vlachovice překvapivě vyhrály v Jívoví B


Branky


0

Poslední Vlachovice si vyšláply na rezervu Jívoví a překvapivě zvítězily 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vlachovice dvakrát skórovaly

Souboj týmů, kteří na jaře ještě nevyhrály a navíc se jim momentálně nedaří, nabídlo nedělní dopoledne v Jívoví. Hosté dorazili pouze v deseti a zdálo se, že domácí budou mít cestu ke třem bodům usnadněnou. Vlachovské hráče  ale tato situace naopak přinutila k zodpovědnému výkonu v defenzivě a ze zabezpečené obrany podnikaly nebezpečné brejky. Hned po deseti minutách po kolmici Miroslava Petra vyhrál Václav Kucharčík souboj o míč se Štrynclem a dloubnul míč do brány. Domácí nadále hledali cestu do brankoviště hostů, hrozili i ze standardních situací, ale v prvním poločase se do dvou šancí dostal pouze Miloš Šoukal. Hlavně ta druhá volala po gólu, ale Tomáš Hiesböck efektně zasáhl. Po půlhodině hry dorazil poslední vlachovský hráč a prakticky vzápětí po důkladném presinku dostal se ke střele Miroslav Petr a technicky obstřelil domácího strážce svatyně. Do poločasu se hosté dostávali do náznaků šancí, ty ale plynuly z chyb v jívovské defenzivě a důsledky pro ni nebyly nijak zásadní.

Ve druhém poločase branka nepadla

Druhá půle začala mírným náporem hráčů Jívoví. Vlachovští jim výrazně dopomohli hrou dlouhých nákopů a tím se nedostávali do hry. V okamžiku, kdy se vrátili k hře z první půle, hra se vyrovnala. A nakonec to byli hosté, kdo si tvořil šance. Nejprve Václav Kucharčík podskočil střílený centr, poté se několikrát efektním zákrokem vytáhl domácí brankář, aby nakonec neskutečnou tutovku zazdil Josef Petr. Ten tváří v tvář před gólmanem netrefil z pěti metrů zařízení. Domácí byli i nadále spíše neškodní. Jedinou střelu zneškodnil Hiesböck a zápas se tak dohrával v relativním klidu. Velkou zásluhu na tom měl i rozhodčí Nebola. 
V zápase tedy zvítězily Vlachovice a připsaly si tak první výhru na jaře.



Ohlasy k zápasu


FC Santus Jívoví B
Rostislav Novotný:

TJ FC Vlachovice
Karel Petr: Malý zázrak se nám povedl. S totálně zdecimovaným týmem, kdy kvůli nemoci chytal hráč z pole a brankář musel hrát, jsme nesmírně rádi za výhru. Po delší době to byl zodpovědný výkon z obrany a jenom škoda dalších nevyužitých šancí.



Sestavy


FC Santus Jívoví B
M. Štryncl [-] - Z. Šoukal [-] , J. Pohanka [-] , M. Žejšek [-] (73. V. Uhlíř [-] ) , J. Zachara [-] (46. M. Mach [-] ) - J. Hošek [-] (61. M. Dřímal [-] ) , M. Kubiš [-] (46. L. Dřímal [-] ) , J. Nedoma [-] , S. Krejčí [-] - L. Novotný [-] - M. Šoukal [-]

TJ FC Vlachovice
T. Hiesböck [-] - V. Kucharčík [-] , K. Tatíček [-] , J. Šandera [-] , D. Krejčí [-] , M. Petr [-] , M. Němec [-] , J. Petr [-] , J. Petr [-] , T. Beneš [-] , M. Janošec [-]

ŽK: 65. L. Novotný - 28. M. Petr , 62. K. Tatíček , 76. V. Kucharčík .
Hráči zápasu: M. Petr .
Počet diváků: 42. Rozhodčí: NEBOLA Jaroslav - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.