Bohdalec urval bod v poslední minutě zápasu


Branky


0

Souboj mezi rezervou Rozsoch a Bohdalce nakonec skončil nerozhodně. Diváci se nenudili a viděli pěkných šest branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bohdalec šel brzy do vedení

Domácí vstoupili do utkání jako by hlavami zůstali v kabině. Hosté toho využili na sto procent a již ve druhé minutě šli do vedení, když napřáhl na hranici pokutového území Jan Sklenář a levou nohou nedal domácímu brankáři Marku Střešňákovi šanci - 0:1. Zbytek prvního poločasu se dohrával bez větších či vyložených šancí, divákům moc fotbalové krásy nenadělil a do kabin se šlo za stavu 0:1.

Remízu zařídil z penalty v poslední minutě Vít Petříček

Do druhého poločasu vstoupily aktivně domácí Rozsochy po příchodu Víta Ambrože na hřiště. Rozsochy B začaly soupeře přehrávat v rychlých protiútocích, jelikož se hra hostů většinou zastavila ve středu hrací plochy. Jenže z aktivní hry plynuly i chyby domácí obrany, po jedné z nich se do samostatného úniku v 60. minutě dostal znovu Jan Sklenář a zvýšil tak na - 0:2. Zdálo se být o výsledku rozhodnuto. Jenže v 71. minutě po rychlém kontru se prosadil Vít Ambrož1:2. Rázem se obraz hry otočil, rezerva Rozsoch byla pánem na svém hřišti a v 82. minutě centroval Radim Vališ z nulového úhlu a hostující brankář Rostislav Kamarád si sám srazil míč do sítě, bylo vyrovnáno - 2:2. Hosté byli jako opaření a Vališ napadal rozehrávku hostí tak, až mu míč odevzdali a on překonal hostujícího brankáře potřetí a rázem domácí otáčí zápas na - 3:2. A zdálo se, že domácí již zápas dotáhnou do vítězného konce, jenže. Hlavní rozhodčí Rotkovský v 90. minutě nařídil velice diskutabilní pokutový kop, který Petříček se štěstím poměnil - 3:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Rozsochy B
Antonín Bureš: Zase začátek utkání a hned ve druhé minutě hosté ve vedení, to samé se opakovalo na začátku druhého poločasu. Na konci zápasu nařídil rozhodčí sporný poutový kop.

TJ Jiskra Bohdalec
Stanislav Sklenář: V první půli jsme začali dobře, ve 2. minutě jsme se dostali do vedení, které jsme však navýšit nedokázali. V druhé půli jsme začali opět aktivněji a zvýšili na 2:0. Ale s koncem zápasu se začalo projevovat, že jsme dojeli jen v jedenácti lidech a soupeř toho využil. Během 15. minut jsme katastrofálně propadli a nakonec museli srovnávat utkání v 90. minutě zápasu.



Počet diváků: 40. Rozhodčí: ROTKOVSKÝ Petr - ZÍTKA Pavel (N), SKLENÁŘ Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.