Polnička zažívá jaro snů a dobyla i vedoucí Bohdalov B


Branky


0

Rozjetou Polničku nezastavila na jaře ani rezerva Bohdalova, která vede tabulku IV. třídy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Polnička otevřela skóre zápasu v první minutě

Ve 12. kole IV. třídy skupiny A se utkaly dva týmy, které ještě na jaře neprohrály. Domácí Bohdalov směřuje neomylně do III. třídy, hostující Polnička se již prodrala na třetí místo v tabulce .První poločas byl ze strany domácích velice špatný. Hned v první minutě po nedorozumění obrany s brankařem se k míči dostal hostující útočník Radim Kuřátko a otevřel skóre - 0:1. Domácí byli celý první poločas úplně odevzdaní, nic jim nevycházelo a kdyby hosté vedli po prvním poločase 3:0, nikdo by se nemohl tomu divit. Domácí ohrozili hostujícího brankaře Milana Klímu pouze ze standartek. Veškerá kombinační hra, kterou praktikovali v předchozích zápasech jim nevycházela z důvodu hrubých chyb v rozehrávce záložní řady.

Polnička rozhodla deset minut před koncem

V  druhém poločasu se obraz hry změnil, domácí začali  hrát s vyšším nasazením a hosty přitlačili a podařilo se jim vyrovnat Ondřejem Prokešem v 60. minutě - 1:1. Další šance končily mimo bránu nebo na její konstrukci. Hosty podržel i brankář Klíma. Po dalším nedorozumění v domácí obraně se k míči dostal Karel Podloucký a v 80. minutě přidal vítězný gól - 1:2. Veškerá snaha domácích uhrát aspoň bod skončila na břevně a nebo na kopačkách hostujících obránců. V příštím kole zajíždí Polnička opět na hřiště soupeře, a to velmi silného Bohdalce. Bohdalov B bude moci slavit postup do III. třídy na hřišti rezervy Jívoví.



Ohlasy k zápasu


Sokol Bohdalov B
Jaroslav Neuman: Dnes musím uznat, že soupeř byl lepší. Z naší strany to byl špatný výkon, ale nemůžeme pořád vyhrávat. Bylo tam i trochu smůly (2 nastřelená břevna z rohů). Polnička se hodně zvedla a v příští sezóně bude hrát určitě o postup a já jim to přeji. My musíme zapomenout a vyhrát příští týden v Jívovím.

TJ Sokol Polnička
Jiří Zachara: Dnes si hráči zaslouží velkou pochvalu, porazit prvního a doma to se nepodaří každí den.



Počet diváků: 70. Rozhodčí: KÖNIG Miroslav - POKORNÝ Radim (N), KŘESŤAN David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.