3:1
(1:1)
21. R. Kasal
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 16:30

11.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jan Sklenář rozhodl ve druhé půli o výhře Bohdalce


Branky


13. R. Morkus , 64. J. Sklenář (p.) , 77. J. Sklenář - 21. R. Kasal
0

Dvěma brankami rozhodl Bohdalec ve druhé půli zápas s Velkou Losenicí, který vyhráli domácí 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil nerozhodně

Ve čtvrtém jarním kole se utkal v tabulce druhý Bohdalec a  šestá Velká Losenice. Domácí se snaží dohnat šestibodovou ztrátu na vedoucí rezervu Bohdalova, hosté z Velké Losenice prožívají špatné období a tabulkou klesají stále dolů. Na jaře dokonce vše prohráli a z avizovaných předsezóních postupových ambicí již nic nezbylo. První půle začala tlakem domácích, ve 4. minutě utekl Sklenář obraně hostů, ale mířil mimo bránu. V 8. minutě opět Sklenář nastřelil z hranice vápna břevno. Tlak stále pokračoval a o 5 minut později Morkus poslal balón vedle golmana a otevřel stav utkání. V 21. minutě přišla první šance hostů, Kasal přešel před 2 obránce a srovnal na - 1:1. Ale i po této brance domácí stále tlačili, v 30. minutě přehodil golmana P. Jaša, ale balon opět skončil na břevnu. V 36. minutě přišel zlom utkání, Sklenář opět utekl obraně a na hranici vápna ho nedovoleně zastavil Fišar a dostal červenou kartu. Zbytek poločasu se odehrál na polovině hostů, ale domácího golmana překonat nedokázali. 

Jan Sklenář rozhodl v poslední půlhodině

Druhá půle začala jasně, domácí proti deseti hostům stupňovali tlak, který vyvrcholil v 64. minutě. Hosté ve vápně faulovali Sklenáře a ten z nařízené penalty uspěl.  Bohdalec v tlaku nepolevoval a v 77. minutě opět Sklenář zvýšil na - 3:1. V 83. minutě utekl domácí Skryja, ale svůj lob poslal těsně nad bránu. V 86. minutě přišla poslední šance zápasu, Nedoma běžel sám na golmana Kasala, ale míč poslal vedle tyče.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Bohdalec
Stanislav Sklenář: V zápase jsme jasně dominovali. Jediné co bych vytknul, je spousta zahozených šancí. Zaslouženě jsme získali tři body.

TJ Velká Losenice
Jiří Molík: Domácí vyhráli zcela zaslouženě.



Sestavy


TJ Jiskra Bohdalec
R. Kamarád [-] - F. Franěk [-] (78. L. Skryja [-] ) , P. Jaša [-] , R. Morkus [-] , J. Sklenář [-] , J. Dostál [-] , J. Dostál [-] , P. Dostál [-] (48. K. Skoupý [-] ) , J. Nedoma [-] , M. Kučera [-] , J. Ambrož [-]

TJ Velká Losenice
J. Kasal [-] - J. Molík [-] , M. Fišar [-] , M. Mokrý [-] , J. Augustin [-] - D. Králíček [-] , T. Neubauer [-] , J. Grodl [-] , Z. Pospíchal [-] - M. Kubát [-] (61. J. Zach [-] ) , R. Kasal [-]

ŽK: 47. R. Morkus , 58. P. Jaša - 60. T. Neubauer , 64. J. Kasal . ČK: 36. M. Fišar .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: BÍLEK Zdeněk - NEDOMA Petr (N), VRTÍLEK David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.