Béčko Bohdalova vybojovalo hubené vítězství


Branky


0

Vítězstvím 1:0 si udrželo Béčko Bohdalova vedení v tabulce o šest bodů před Bohdalcem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bohdalov vstřelil jednu branku

Ve třetím jarním kole nastoupili domácí hráči Bohdalova jako lídr tabulky IV. třídy v roli jasného favorita. Hosté z Rozsoch na jaře také ještě neprohráli a v tabulce byli třetí. Dvě jasné jarní výhry o čtyři branky naháněly hostům hrůzu, a proto se čekalo, s jakým náporem příjdou domácí fotbalisté. V prvním poločase měli domácí převahu, vytvářeli si kombinační hrou šance, ale bez gólového zakončení. Po úniku a přihrávce Václava Nováka se k míči dostal Jaroslav Promberger a ten střelou k tyči otevřel v 13. minutě skóre zápasu - 1:0. Jak se posléze ukázalo, byla to branka vítězná. Poté si domácí vybrali oddychový čas a toho využili hosté a začali ohrožovat bránu domácích. Obrana domácích je ale do vážnějších situací nepustila. Domácí se opět rozehráli vytvořili si další šance, ale střely Jaroslava Prombergera, Jiřího Wasserbauera, Víta Pokorného skončily na rukavicích brankaře Marka Střešňáka. Na poločasovou přestávku tedy odcházeli spokojenější domácí a s němi i osmdesát diváků.

Domácí si pohlídali další tři body

 Do druhého poločasu vstoupili domácí se snahou navýšit skóre, střelu Jiřího Wasserbauera, hlavičku Jaroslava Prombergera i jeho trestný kop opět vychytal hostující brankař Střešňák. Hosté dali veškeré síly do útoku, aby vyrovnali stav utkání a tím umožnili domácím ohrožovat jejich bránu rychlými protiútoky. V závěru utkání se dostal k míči Martin Řepa, ale nevyzrál na Střešňáka, když míč vystřelil do něho. Domácí si už výsledek uhlídali a udrželi si tak šestibodový náskok v tabulce, před druhým Bohdalcem.



Ohlasy k zápasu


Sokol Bohdalov B
Jaroslav Neuman: Dnes jsme herně nepodali moc dobrý výkon, na fotbal se chvílemi koukat moc nedalo. Přesto jsme si vytvořili mnoho šancí a některé byly stoprocentní, ovšem hosty podržel skvěle chytající gólman. Vydřené tři body. Musím pochválit opět obranu s gólmanem Velínem, vzadu nulu, takže spokojenost.

TJ Rozsochy B
Antonín Bureš: Domácí zaslouženě vyhráli, ale hosté je nepustili dobře organizovanou obranou do většího brankového rozdílu. Velký výkon podal brankář Marek Střešňák a obránce Jiří Střešňák.



Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŽILKA Jan - DĚDIČ Libor (N), CHYTAL Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.