5:1
(2:1)
33. R. Kasal
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 16:00

8.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohdalov B si v jarní premiéře s chutí zastřílel


Branky


15. J. Wasserbauer , 35. J. Promberger , 48. V. Pokorný , 79. J. Neuman (p.) , 88. J. Neuman (p.) - 33. R. Kasal
0

Bohdalov B zůstává po vysoké čtyřbrankové výhře nad Velkou Losenicí lídrem IV. třídy skupiny A.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vyhráli těsně první poločas

První jarní zápas měla na programu i skupina A ve IV. třídě. Po podzimu vedoucí celek soutěže Bohdalov B se utkal se čtvrtou v pořadí Velkou Losenicí. První zápas po dlouhé zimní přestávce a bylo to z domácí strany znát. Prvních dvacet minut byla Velká Losenice jasně ve hře lepší, ale do vážnější šance se nedostala. Gól tak vstřelili v 15. minutě domácí, když proměnil break Jirka Wassebauer - 1:0. Velká Losenice odpověděla gólem ze standartky v 33. minutě, když propadla domácí obrana a Radim Kasal vyrovnal - 1:1. Ještě před půlí šli domácí v 35. minutě znovu do vedeni po krásném gólu opět z breaku bohdalovského nestárnoucího střelce Jardy Prombergera, který lobem přehodil hostujícho gólmana Marka Fišara - 2:1. Do kabin se šlo tedy za jednogólového domácího vedení.

Domácí rozhodli ze dvou proměněných penalt

V druhé půli hosté odpadli a domácí hráli svoji hru. Na - 3:1 zvyšoval v 48. minutě Víťa Pokorný díky bojovnosti Jarmila Vytlačila a bylo rozhodnuto. Konec zápasu už byl v bohdalovské režii, kdy jejich tlak vyústil v proměnění dvou penalt Jardy Neumana - už čtvrté v ŕadě. Za zmínku určitě stojí i výkon rozhodčího Buly, který vždy odvádí (na 4. třídu)  skvělý výkon na obě strany. V dalším kole tak zavítá příští týden Béčko Bohdalova jako lídr tabulky na hřiště poslední Bobrové B v jasné roli favorita.



Ohlasy k zápasu


Sokol Bohdalov B
Jaroslav Neuman: Začátek zápasu vyšel lépe hostující Velké Losenici. My jsme se pomalu rozjížděli a první poločas vyhráli o branku. Ve druhé půli hosté fyzicky odpadli a my jsme přidali další branky.




Sestavy


Sokol Bohdalov B
R. Velín [-] - R. Pejchal [-] , B. Křesťan [-] (65. R. Chytal [-] ) , V. Novák [-] , L. Novotný [-] , J. Neuman [-] - P. Neuman [-] (46. R. Henzl [-] ) , V. Pokorný [-] (60. M. Řepa [-] ) , J. Vytlačil [-] - J. Promberger [-] (79. O. Prokeš [-] ) , J. Wasserbauer [-] (46. L. Hanych [-] ) -

TJ Velká Losenice
M. Fišar [-] - T. Baránek [-] , J. Augustin [-] , M. Mokrý [-] (57. P. Zástěra [-] ) , J. Molík [-] - R. Kasal [-] , T. Neubauer [-] (69. M. Kubát [-] ) - P. Kamarád [-] - Z. Pospíchal [-] , D. Králíček [-] , J. Zach [-] (59. J. Grodl [-] )

ŽK: 46. L. Novotný , 57. J. Vytlačil , 61. V. Novák , 87. O. Prokeš , 89. R. Velín - 19. J. Molík , 38. R. Kasal , 43. P. Kamarád , 87. J. Grodl .
Hráči zápasu: L. Novotný , O. Prokeš - R. Kasal .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BULA Nikola - TOMANDLOVÁ Karolína, ŘEPA Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.