2:3
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 15:30

17.kolo, Jihomoravský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Patrik Hlaváč vystřílel výhru v Dražovicích


Branky


0

Dražovice v minulém kole přišli o výhru v poslední minutě na půdě Kyjova. Dubňany porazili trápící se Mikulov. Domácí hráči do zápasu vstoupili lépe, ale i dvoubrankové vedení jim nestačilo k vítězství v tomto utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělý úvod nestačil na tři body z domácího hřiště

Dražovice stejně jako v Kyjově do utkáni vstoupily lépe. Po trefách Starého a kapitána Vlacha svítilo na světelné tabuly 2:0 pro domácí hráče. Hostům se povedlo ihned po druhé obdržené brance dotáhnout na rozdíl jedné branky. Střelcem se stal Dušan Sviták. Do poločasu se již nikomu nepodařilo vstřelit branku. Druhý poločas začal velkým tlakem Dubňan. Vytvářeli si brankové situace, ale šance se naskytly na straně Dražovic. Bohužel pro domácí fanoušky ani jedna šance se nevešla mezi tyče Igora Novotného.Zbývalo 11 minut do konce zápasu a přišlo vyrovnání z kopačky Patrika Hlaváče. Ofenzivní "smršť Dubňan pokračovala, vítěznou branku zápasu vstřelil opět Hlaváč. Do konce zápasu se již nic nestalo. Dražovičtí podruhé za sebou přišli o dvoubrankové vedení. Další kolo je čeká těžký zápas na půdě zatím neporažených Ratíškovic.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Dražovice
Petr Starý - asistent trenéra Dražovic: "Od začátku druhé půle jsme byli pod neustálým tlakem. Nabídnuté brejkové či standardní situace jsme nedokázali přetavit ve třetí branku, která by nám obrovsky pomohla ,a tak jsme za svoji pasivitu byli po zásluze potrestáni. Místo šesti bodů tak máme pouze jeden a to náladě v kabině rozhodně nepřidá. Nezbývá nám než věřit, že bude lépe. Pomůže nám návrat zraněných hráčů a nevidím důvod, proč bychom nemohli bodovat hned v Ratíškovicích. Hráčskou kvalitu na to máme.




Sestavy


TJ Dražovice
M. Šedý [-] - A. Vlach [-] , J. Šmerda [-] , P. Svoboda [-] (79. O. Král [-] ) , P. Starý [-] , T. Pelc [-] , M. Pospíšil [-] (82. J. Novotný [-] ) , M. Voborný [-] (85. M. Macháček [-] ) , T. Pospíšil [-] , L. Křáp [-] (14. T. Řepka [-] ) , J. galia [-]

FK Baník Dubňany
I. Novotný [-] - L. Silný [-] (70. M. Bidmon [-] ) , O. Skočík [-] , T. Pochylý [-] , M. Blaha [-] , M. Soldán [-] (88. M. Klečka [-] ) , F. Koryčánek [-] , M. Horný [-] , D. Sviták [-] , D. Juřica [-] , P. Hlaváč [-]

ŽK: 40. T. Pospíšil , 65. T. Řepka , 74. P. Svoboda , 76. T. Pelc - 40. M. Blaha , 70. L. Silný , 72. M. Bidmon , 73. I. Novotný , 88. P. Hlaváč .
Hráči zápasu: P. Hlaváč , D. Sviták .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: LAŠTŮVKA Dušan - RICHTER Aleš, SKOUPÝ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.