Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 17:00

18.kolo, Středočeský | Mělník | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nelahozeves v přestřelce zdolala Kralupy !


Branky


0

v 18.kole III.třídy zvítězily domácí fotbalisté Nelahozevse nad Kralupami n.Vltavou 4:3 , když domácí úspěsně zvládli penaltový rozstřel .

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šanci dostali dorostenci !

Kralupané dorazily do Nelahozevse v plné síle a odhodlaní sebrat domácím všechny body . To naopak domácím chybělo několik důležitých opor týmu a nastoupily v sestavě se šesti dorostenci . Souboje těchto celků bývají vyhrocené a očekává se vždy velká bitva a dnes tomu nebylo jinak . Jako první se ale překvapivě prosadili domácí a to již v 9.minutě když brankář hostů Hropko neudržel míč po trestném kopu a Bednárik tak neomylně trefil prázdnou branku . (1:0) Již ve 20.minutě se skóre zápasu měnilo znovu, tentokrát se prosadil hostující Kovář ke kterému se odrazil špatný odkop kapitána domácích Michovského a z 25. metrů trefil prázdou branku . (1:1) Ve 26. minutě utkání se Kovář prosazuje podruhé a z bezprostřední blízkosti přestřeluje brankáře Michovského . (1:2)Více se již v první půli neodehrálo a tak se do kabin odcházelo za stavu 1:2 .

Vzestup domácích !

Do druhého poločasu nastoupili domácí hráči jako vyměnění a s obrovským odhodláním zvrátit výsledek na svou stranu . A jejich bojovnost byla obdarována gólem ! V 56.minutě utkání se prosadil fantastickou ranou z volného přímého kopu Michal Šimáček a vymetl šibenici bezmocného brankáře hostů Hropka.(2:2) V 72.minutě utkání se ale prosazují opět hosté a své vedení si berou zpět ! Tomáš Gospodinov pronikl do vápna domácích a nasadil housle brankáři Michovskému . (2:3) O deset minut později bylo nařízena penalta když se hostující hráč dopustil hraní rukou a Kochman se ujal pokutového kopu který brankář hostů vyráží před sebe a Kochman míč lehce posílá z dorážky do brány . (3:3) . Zápas dopěl až do pokutových kopů ve kterých úřadoval Michovský , který zneškodnil tři penalty a domácí tak zaslouženě získavají dva body za výhru 4:3 pp .



Sestavy


PTZ Nelahozeves
L. Michovský [-] - M. Rosenhöfer [-] (46. L. Struneček [-] ) , P. Šimáček [-] , P. Schneider [-] - L. Votruba [-] (88. K. Fišer [-] ) , V. Němeček [-] , V. Nohejl [-] , J. Bednárik [-] , T. Kochman [-] - M. Šimáček [-] , T. Dulovec [-] (51. J. Matoulek [-] ) -

FK Čechie Kralupy n.Vltavou
O. Hropko [-] - A. Pokorný [-] , D. Měchura [-] , T. Gospodinov [-] (76. S. Arandič [-] ) , F. Kovář [-] , Z. Všolák [-] , O. Seifert [-] , P. Vlk [-] , M. Havel [-] , J. Sluka [-] , R. Mynařík [-]

ŽK: 18. M. Šimáček , 62. J. Bednárik - 75. A. Pokorný , 83. F. Kovář .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: HAMPL Miroslav - VOTRUBA Aleš (N), KOLÁŘ Miloš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.