2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 17:00

18.kolo, Středočeský | Mělník | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Beřkovice dále suveréní !


Branky


0

Vydřený zápas znamenal vítěztví Beřkovic nad Jeviněvsí , která se předvedla v Beřkovicích ve velmi dobrém světla a předvedla atraktivní výkon .

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý úvodní gól Beřkovic !

Domácí byli od začátku zápasu lepším týmem a hned ve 13. minutě utkání se prosadil Beřkovický střelec Adam Chudoba a upravil tak skóre zápasu na 1:0 . Po tomto gólu se ale gólostroj zastavil a domácí se již prosadit nedokázali , naopak hosté měli několik zajímavých šancí , které ale domácí obrana odvrátila . Domácí brakář Beřkovic Neugebauer vypadal velice jistě a odváděl velice dobrý výkon . Do poločasu se neprosadil ale ani jeden celek a do kabin šli domácí s velice štíhlým vedením 1:0 !


 

 

 

Střelecké trápení pokračovalo !

Do druhého poločasu nastoupily hosté s jednou změnou když obránce Krejzu nahradil Fanta. Domácí stále byli lepším týmem, ale jakoby nevěděli jak překonat dobře chytajícího brankáře Kyselu . Střelecké trápení domácích ukončil až v 72.minutě utkání Odřej Brůža , který překonal brankáře Kyselu (2:0) . Domácí trenér chtěl oživit hru a tak v 75. minutě vystřídal a hřiště opustil Němec , kterého nahradil mladý Zábranský . Ale ani ten již nepomohl navýšit náskok domácího týmu a tak trénér poslal na plac dva dorostence - Knížeho a Bryslivce , aby také ochutnali atmosféru kterou tvořilo 150 diváků . Zápas skončil 2:0 a domácí si upevňují první příčku před Botafogem a dále zůstavají na první pozici s pouhou jedinou porážkou a s náskokem čtrnácti bodů.






Pozor, máme tu čerstvou novinku, která vám, fanouškům fotbalu, může ještě zpříjemnit prožitek ze zápasů. Každý může odteď ohodnotit úroveň zápasu, kvalitu občerstvení na stadionu či výkon rozhodčího! Stačí jediné - registrovat se na našich stránkách. Tato registrace je pro vás samozřejmě zdarma. Zároveň počínaje dneškem budete moci hlasovat pro nejlepšího hráče kola pouze po registraci. Od tohoto kroku si slibujeme zvýšení věrohodnosti výsledků - hlasovat budou pouze ti, které fotbal opravdu zajímá a předejdeme tak případným stížnostem na podvody při hlasování.

 

Děkujeme za přízeň a věříme, že vám tyto novinky přinesou ještě větší požitek z našeho fotbalového dění.

 



Sestavy


Horní Beřkovice
J. Neugebauer [-] - J. Mikula [-] , A. Chudoba [-] (81. D. Herout [-] ) , L. Polák [-] , M. Němec [-] (75. D. Zábranský [-] ) , P. Brůža [-] , T. Novák [-] , P. Hrdlík [-] (83. V. Kníže [-] ) , V. Doležal [-] (87. L. Bryslivec [-] ) , J. Polák [-] , O. Brůža [-]

TJ Sokol Jeviněves
J. Kysela [-] - D. Velický [-] , M. Rozsypal [-] , P. Macák [-] , R. Jeřábek [-] , R. Krejza [-] (46. M. Fanta [-] ) - J. Broft [-] , J. Šelicha [-] , P. Duchoslav [-] , F. Tyle [-] (65. D. Vojtek [-] ) - J. Kokšal [-]

ŽK: 48. J. Polák , 65. P. Hrdlík , 82. P. Brůža - 50. R. Jeřábek , 66. P. Macák , 72. M. Rozsypal , 74. D. Vojtek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: KUDRNA Pavel - HUSAR Jan (N), NOVOTNÝ Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.