Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 17:00

17.kolo, Středočeský | Mělník | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Senzační výhra Byšic !


Branky


0

Vitana Byšice posílená o hráče z "A" týmu dokázala jednoznačně porazit soupeře z Nelahozevse a domů se tak hosté vrací s pořádným výpraskem !

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý vstup do zápasu !

Zápas měl být v režii hostů, místo toho přišla ale studená sprcha . Hned v 6.minutě utkání se domácí dostali do vedení , kdy po přízemním centru z pravé strany zakončoval kolenem Martinec přímo do protipohybu bezmocného brankáře Michovského 1:0 . Domácí tým se dostal do tlaku a odměna přišla už za dvě minuty kdy se v 8.minutě zápasu prosadil za domácí tým z blízkosti Kmeťo.2:0  Poté se hra poněkud uklidnila,ale tlak Byšic neustával a tak se v 33.minutě zápasu prosadil Váchal který po samostatném úniku přesně trefil z úhlu růžek branky Machovského. Hned v 38.minutě utkání se prosadil i sváteční střelec Slovák a stálo to za to ! Prvotřídním lobem vyškolil hostujícího branáře a upravil tak poločasové skore na 4:0 !

Změna v sestavě Nelahozevsi nepomohla !

Do druhé půle za rozhodnutého stavu 4:0 pro domácí nastoupila posila z dorosteneckého týmu PTZ teprve 16.letý Struneček , ale k zázraku nedošlo . To potvrdili i domácí hráči Vitany když se v 62. minutě dostal krásný míč do ulice ke Slovákovi a ten se z blízkosti nemýlil a zakončil přesně do spodního rohu branky.5:0. O deset minut později se tento podceňovaný střelec prosadil potřetí a to když tečoval přízemní míč z hranice velkého vápna. 6:0 . V 74. minutě utkání se do míče opřel Váchal ale parádní střelou jen orazítkoval břevno . V 75. minutě už se ale domácí mohli radovat když se odražený míč dostal ke Kmeťovi a ten neomylně obstřelil houštinu těl . 7:0 . V 78.minutě zápasu se nechal zbytečně vyloučit za nakopnutí protihráče domácí Martinec a domácí dohrávali v deseti . Hosté však ani tuto možnost nevyužili a tak si po odevzdaném výkonu vezou z Byšic sedmičku .



Ohlasy k zápasu


TJ Vitana Byšice B
Jakub Šteiner (Záložník): Na soupeře jsme doslova vlétli a už v 8.minutě jsme vedli 2:0. Ve druhém poločase jsme je k ničemu nepustili a přidali jsme další góly do jejich svatyně.

PTZ Nelahozeves
Luboš Michovský (brankář): Nechci svádět nic na to, že by domací celek byl posílen hráči z A-týmu. Náš výkon byl žalostný a absolutně odevzdaný. Chyběla nám mezi hra. Všude jsme byli druzí a domací nás trestali. Hráli skvěle kombinačně a neustále v pohybu a zaslouženě vyhráli .



Sestavy


TJ Vitana Byšice B
F. Schneider [-] (11. L. Mucska [-] ) - J. Martinec [-] , P. Holina [-] , M. Hluško [-] , V. Martinec [-] - J. Šteiner [-] (15. R. Giebel [-] ) , J. Kmoch [-] , J. Lauda [-] , K. Kmeťo [-] - P. Váchal [-] , V. Slovák [-] (78. M. Pilinský [-] ) -

PTZ Nelahozeves
L. Michovský [-] - T. Herman [-] , P. Šimáček [-] , P. Schneider [-] - V. Němeček [-] (62. T. Dulovec [-] ) , V. Nohejl [-] , J. Bednárik [-] , J. Fridrich [-] (8. T. Hergesell [-] ) - M. Novák [-] , F. Šimek [-] (46. L. Struneček [-] ) , M. Šimáček [-] -

ŽK: 20. P. Šimáček . ČK: 78. J. Martinec .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: MOŠKO Jan - HROŠKO Vladimír (N), VOTRUBA Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.